H νέα γενιά Ολυμπιονικών μεγαλώνει, μαζί με τις ελπίδες της Ελλάδας

Η bwin υποστηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό εντάσσοντας πέντε ακόμα αθλητές στο χορηγικό πρόγραμμα «Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών»


ΕΛΛΑΔΑ
8:00
30/10/2020
H νέα γενιά Ολυμπιονικών μεγαλώνει, μαζί με τις ελπίδες της Ελλάδας
loading

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από την νίκη ενός αθλητή στους ολυμπιακούς αγώνες, το άκουσμα του εθνικού ύμνου και ο κυματισμός της Ελληνικής σημαίας στην τελετή απονομής μας συγκινούν και μας γεμίζουν δέος.

Πρόκειται όμως για ένα δύσκολο εγχείρημα το οποίο απαιτεί τεράστια προσπάθεια και μεγάλη προετοιμασία. Οι αθλητές που παίρνουν μέρος στους ολυμπιακούς αγώνες πρέπει να αφιερώσουν όλη τους τη ζωή σε αυτή τη προσπάθεια. Η συμμετοχή όμως και η νίκη αποτελούν τόσο προσωπική όσο και εθνική τιμή.

Η bwin κατανοεί το βαθμό δυσκολίας και τις θυσίες που πρέπει να κάνουν οι αθλητές και γι' αυτό σε πείσμα των καιρών, συνεχίζει να υποστηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό, εντάσσοντας πέντε ακόμα αθλητές στο χορηγικό πρόγραμμα «Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών».

Ο Στέφανος Δημητριάδης, 12 φορές πρωταθλητής Ελλάδας και κάτοχος του Πανελληνίου ρεκόρ στα 200 μέτρα πεταλούδα, η Άννα Ντουντουνάκη, η οποία διαπρέπει εντός και εκτός πισίνας, το «χρυσό» δίδυμο της συγχρονισμένης κολύμβησης, Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου, καθώς και για τον πρωταθλητή κόσμου στα 400μ. μικτής ατομικής, Απόστολος Παπαστάμος, έρχονται να προστεθούν στο χορηγικό πρόγραμμα που ήδη βρίσκονταν ο Βύρων Κοκκαλάνης (ιστιοπλοΐα), η Δώρα Γκουντούρα (ξιφασκία), η Κατερίνα Δαλάκα (στίβος), η Ελένη Κελαϊδίτη (ρυθμική), ο Δημήτρης Παπαδημητρίου (ιστιοπλοΐα), ο Κωνσταντίνος Μαστρογιάννης (καράτε), ο Κωνσταντίνος Ζήκος (στίβος), ο Οδυσσέας Μουζενίδης (σφαιροβολία) και ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης (ιστιοπλοΐα).

Η παρουσία των συγκεκριμένων αθλητών αλλάζει ουσιαστικά τη δυναμική της χώρας μας, καθώς, με την στήριξη της bwin, όλοι οι αθλητές θα έχουν την δυνατότητα να ανέβουν επίπεδο στην προπόνηση, να ταξιδέψουν σε περισσότερους αγώνες και τουρνουά και να προετοιμαστούν με τον καλύτερο τρόπο για το όνειρο της ζωής τους.

Σε μια συγκινητική εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (08/10) με όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα ασφαλείας, η bwin παρουσίασε στην Ολυμπιακή Επιτροπή και τον πρόεδρο, κύριο Σπύρο Καπράλο, τους νέους ταλαντούχους αθλητές που εντάχθηκαν στη «Νέα Γενιά Ολυμπιονικών».

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, δήλωσε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη BWIN γιατί με τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα “Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο Δρόμο για το Τόκιο” βοηθάει σημαντικά ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού. Aισθανόμαστε μεγάλη ανακούφιση που μία εταιρεία όπως η BWIN στέκεται στο πλευρό της Ελληνικής Ολυμπιακής επιτροπής και στο πλευρό των αθλητών που τόσο πολύ το έχουν ανάγκη σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάμε. »

Εκ μέρους της bwin, η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας, Ιωάννα Μπερίου, τόνισε: «Σε μία δύσκολη εποχή, η bwin επιλέγει να είναι δίπλα σε νέα παιδιά που έχουν όνειρα, στόχους και παλεύουν να τους πετύχουν με καθημερινή προσπάθεια και θυσίες.»

H bwin συμβάλλει έμπρακτα στον ελληνικό αθλητισμό στηρίζοντας αθλητικές ομάδες, ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αθλητικά event και αθλητές ατομικών αγωνισμάτων. Περισσότερα στο bwincares.gr.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει