Συλλυπητήρια εξέφρασε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου στις οικογένειες των δύο δικυκλιστών της ΔΙΑΣ που ενεπλάκησαν σε τροχαίο στην παραλιακή.

Στο τροχαίο έχασε τη ζωή του ένας 33χρονος, πατέρας ενός παιδιού ενώ μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας 25χρονος αστυνομικός.

Οι δύο αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ έλαβαν από το κέντρο ‘Αμεσης Δράσης να μεταβούν στον ‘Αγιο Κοσμά και να συνδράμουν σε πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει. Στο ύψος του κλειστού γυμναστηρίου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η μία μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με δύο ΙΧ αυτοκίνητα. Οι δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν αμέσως στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

«Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των δύο αστυνομικών που δοκιμάζονται και να τους ευχηθώ καλή δύναμη. Το χθεσινό τραγικό περιστατικό αναδεικνύει τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ οι οποίοι επιχειρούν, σε κάθε γωνιά της χώρας, να ανταποκριθούν άμεσα στα καθήκοντα τους» είπε ο κ. Οικονόμου σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Είναι χρέος όλων να σταθούμε δίπλα στις οικογένειες τους που δοκιμάζονται και ακριβώς αυτό θα πράξουμε» τόνισε ο Λευτέρης Οικονόμου και διαβεβαίωσε ότι η πολιτεία θα σταθεί αρωγός στις δοκιμαζόμενες οικογένειες τους.