ΔΕΔΔΗΕ: Σε λειτουργία από αύριο στην Κοζάνη νέο γραφείο για Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

Αναμένεται να συμβάλει στην ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διαδικασία σύνδεσης των έργων ΑΠΕ με το Δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας


ΕΛΛΑΔΑ
12:11
31/08/2020
ΔΕΔΔΗΕ: Σε λειτουργία από αύριο στην Κοζάνη νέο γραφείο για Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
1
loading

Σε λειτουργία θα είναι από αύριο το νέο γραφείο για Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας Δυτικής Μακεδονίας, στην περιοχή της Κοζάνης, όπως ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Το νέο γραφείο βρίσκεται στην έδρα του ΔΕΔΔΗΕ για την περιοχή Κοζάνης και η λειτουργία του, σημειώνει ο Διαχειριστής, αναμένεται να συμβάλει στην ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διαδικασία σύνδεσης των έργων ΑΠΕ με το Δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας.

Παράλληλα η λειτουργία του εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την προώθηση εγκατάστασης σταθμών ΑΠΕ στις λιγνιτικές περιοχές (Δυτική Μακεδονία και Δήμος Μεγαλόπολης).

Για τις περιοχές αυτές θα συντάσσεται ειδικός κατάλογος προτεραιότητας για αιτήσεις, οι οποίες και θα αξιολογούνται παράλληλα σε σχέση με τις λοιπές αιτήσεις της ίδιας διοικητικής περιφέρειας του ΔΕΔΔΗΕ.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Και τα μυαλά στα κάγκελα

    Να ανοίγουν καινούρια κτίρια έχουν λεφτά..να με αποζημιώσουν για τις βλάβες που έπαθα από καλώδιο της ΔΕΗ ποτέ...ακόμα περιμένω 2000 ευρώ ζημιά έπαθα...ούτε στον εχθρό μου..

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει