Η ομάδα των The Great Boarders powered by Frulite OnΤheGo και οι λάτρεις του snowboard συναντήθηκαν, για 4η χρονιά, σε ένα συναρπαστικό 2ήμερο SNOW JAM στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων, στις 8-9 Μαρτίου 2014.

H ομίχλη κάλυψε σχεδόν τα πάντα εκτός…από τη διάθεση των The Great Boarders, που μαζί με τους shapers του πάρκου, σε χρόνο ρεκόρ, έστησαν ένα νέο mini park μπροστά στο πάνω σαλέ βρήκαν την καλύτερη εναλλακτική και χάρισαν ένα εντυπωσιακό θέαμα σε όσους ήταν εκεί!

Το διήμερο snowboard event ξεκίνησε με great stunts, πολύ κέφι, άφθονο και γεμάτο φυσική ενέργεια Frulite OnTheGo! Εντυπωσιακά άλματα από τους καλύτερους snowboarders της ελληνικής σκηνής, ασταμάτητο free waxing από τον μοναδικό Daniel Petrov και board test demo από την ομάδα του Fifty-Fifty ήταν μερικά από τα highlights της 1ης μέρας όπου κορυφώθηκαν με την απονομή από τον Αντώνη Δαυίδ των νικητών στα κόλπα επιδεξιότητας.

Η 2η μέρα του THE GREAT SNOW JAM κύλησε με ανεβασμένη διάθεση και πολλά tricks στη mini jib εκδοχή του πάρκου που στήθηκε. Παρέα με έντονη μουσική, τον Vag στο μικρόφωνο και άφθονο Frulite OnTheGo πραγματοποιήθηκε το πιο απρόσμενο Jib contest, όπου οι snowboarders έκαναν από απλά μέχρι πιο πολύπλοκα κόλπα, αποδεικνύοντας ότι ένας Great Boarder μπορεί να βλέπει και μέσα από την ομίχλη!

Οι μεγάλοι νικητές του Best Trick Contest, εκτός από το εκπληκτικό θέαμα που προσέφεραν κέρδισαν πλούσια δώρα, από τα Frozen Wave (Billabong, Dakine, VonZipper), ενώ όλοι οι συμμετέχοντες πήραν και από ένα Frulite OnTheGo Κit ενέργειας και άλλα απίθανα δώρα.

Απολαύστε περισσότερες στιγμές δράσης και tricks στο χιόνι στο video reportage του διήμερου THE GREAT SNOW JAM: