Μια διόλου ευχάριστη ανάμνηση πρέπει να απέκτησε μια γυναίκα από την Πάτρα, η οποία είχε πάει να απολαύσει το μπάνιο της σε μια πλαζ της δυτικής Αχαΐας, αλλά η επιστροφή στο αυτοκίνητό της δεν ήταν εξίσου ανέμελη. Για την ακρίβεια, πήρε μια τρομάρα που ελάχιστοι άνθρωποι θα ξεπερνούσαν τόσο ήρεμα.

Συγκεκριμένα, έπειτα από κάποιες ώρες παραμονής στην παραλία, η γυναίκα διαπίστωσε ότι είχαν καταφέρει να τρυπώσουν μέσα στο όχημά της δύο φίδια. Όπως φαντάζει λογικό, εκείνη πανικοβλήθηκε, ωστόσο, κατάφερε να βγάλει τα ερπετά και να πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την αχαϊκή πρωτεύουσα.

Όμως, όταν έφτασε στο κέντρο της πόλης, διαπίστωσε ότι είχε άλλους δύο… απρόσκλητους επισκέπτες στο αυτοκίνητό της και το παράτησε καταμεσής του δρόμου. Στο σημείο μετέβη η Πυροσβεστική, που κατάφερε να πιάσει το ένα φίδι, αλλά το άλλο κατάφερε να διαφύγει μέσω ενός υπονόμου.

Όπως αναφέρθηκε σε ενημερωτική εκπομπή του Open, τα ερπετά αυτά ήταν πιθανότατα αστρίτες.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.