Νεκρός βρέθηκε πριν από λίγη ώρα ένας ηλικιωμένος άνδρας στο σπίτι του στο χωριό Πλαταιές της Βοιωτίας, σύμφωνα με πληροφορίες από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο γιος του άντρα που ήταν επίσης στο σπίτι εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Στην περιοχή υπήρξε διακοπή ρεύματος και οι δύο άνδρες, σύμφωνα με πληροφορίες, άνοιξαν τη γεννήτρια ηλεκτρικού ρεύματος, με αποτέλεσμα από τις αναθυμιάσεις ο ένας να καταλήξει και ο άλλος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση,

Όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το newsbeast.gr, συναγερμός σήμανε στις Αρχές το βράδυ της Δευτέρας 30 Δεκεμβρίου στις Πλαταιές Βοιωτίας, έπειτα από κλήση που δέχθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ένας νεαρός κάλεσε στο 199 και ανέφερε ότι βρήκε τον πατέρα και τον παππού του μέσα στο σπίτι τους αναίσθητους, στο χωριό που είχε αποκλειστεί λόγω της κακοκαιρίας. Μάλιστα, στην περιοχή το χιόνι έχει φτάσει περίπου στο ένα μέτρο.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Alpha στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, στο σημείο σπεύδουν ασθενοφόρο, εκχιονιστικό μηχάνημα και η Πυροσβεστική.

Μάλιστα, οι εκπρόσωποι των Αρχών φέρεται να ρώτησαν τον νεαρό άνδρα εάν χρησιμοποιούσαν κάποιο μαγκάλι για να ζεσταθούν.