H Κωτσόβολος σε συνεργασία με την Grundig συμμετέχουν στο Athens Food Market και εκπλήσσουν εκείνους που θα επισκεφθούν την πλατεία Κοτζιά μέσα από έναν απολαυστικό lounge χώρο από τις 20 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018.

Στο «Κωτσόβολος lounge area powered by Grundig» οι επισκέπτες θα χαλαρώσουν σε ένα πλήρως εξοπλισμένο χώρο με συσκευές Grundig και θα μπορούν να απολαύσουν τις απίθανες γεύσεις, φτιαγμένες από τα χέρια πολύ γνωστών σεφ, που συμμετέχουν στη διοργάνωση.

Το Athens Food Market αποτελεί το κατάλληλο σημείο συνάντησης των επισκεπτών με τις νέες μεγάλες οικιακές συσκευές και μικροσυσκευές της Grundig και θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τεχνολογίες που διαθέτουν και τις προηγμένες λειτουργίες τους.

Με σύνθημα «Respect by Design», η εταιρεία μάς μυεί σε μία καθημερινότητα που χαρακτηρίζεται από την καινοτομία και την πολυτέλεια των συσκευών της, συνδυασμένες με τον σεβασμό προς το περιβάλλον. Η γκάμα των προϊόντων, που μπορεί να βρει κανείς μόνο στην Κωτσόβολος, ποικίλει καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών για το σπίτι.

Κατά τη διάρκεια του Athens Food Market, όλοι οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε ένα ιδιαίτερο διαγωνισμό για να ανακαλύψουν «Πόσο Grundig τύπος είσαι» και να μπουν στην κλήρωση για πλούσια δώρα Grundig.

Οι εκπλήξεις, όμως, δεν τελειώνουν εδώ. Μία ιδιαίτερη δράση της Κωτσόβολος θα κάνει το λανσάρισμά της κατά τη διάρκεια του Athens Food Market και αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού.

To 1ο Secret Dinner, μία μοναδική εμπειρία, που δημιουργεί την απόλυτη χριστουγεννιάτικη ανατροπή, μα που αλλού.. στο «Κωτσόβολος Lounge area powered by Grundig».

Δηλώστε συμμετοχή στην επίσημη σελίδα του Athens Food Market, προσκαλέστε το αγαπημένο σας πρόσωπο και βρεθείτε ανάμεσα στους τυχερούς που θα ζήσουν πρώτοι τη μοναδική αυτή βραδιά.

Κωτσόβολος lounge area powered by Grundig, Athens Food Market, Πλατεία Κοτζιά.

20 – 31/12

12.00-21.00

24 & 31/12

12.00-18.00

(25 Δεκεμβρίου κλειστά)