Δωρεάν είσοδος κάθε Σάββατο στο δημοτικό κολυμβητήριο Τούμπας

Από τις 08:00 έως τις 15:00


ΕΛΛΑΔΑ
20:20
31/07/2012
Δωρεάν είσοδος κάθε Σάββατο στο δημοτικό κολυμβητήριο Τούμπας
loading

«Ανάσες δροσιάς» προσφέρει το Δημοτικό Κολυμβητήριο Τούμπας στους Θεσσαλονικείς καθώς παραμένει ανοιχτό κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου και μάλιστα με δωρεάν είσοδο για το κοινό κάθε Σάββατο, από τις 08:00 έως τις 15:00.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να κολυμπήσει κανείς στην πισίνα είναι να προσκομίσει ιατρική βεβαίωση (από δερματολόγο και παθολόγο ή καρδιολόγο) προκειμένου να τηρηθούν οι στοιχειώδεις κανόνες υγείας και ασφάλειας.

Στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Τούμπας το οποίο παραμένει ανοιχτό καθημερινά από τις 08:30-14:30 και από τις 15:30-21:00, λειτουργούν τμήματα υδρογυμναστικής υψηλής επιβάρυνσης-aqua aerobic, υδρογυμναστικής χαμηλής επιβάρυνσης, εκμάθησης κολύμβησης παίδων-εφήβων(προχωρημένων και αρχαρίων) και Ακαδημία.

Δωρεάν μπορούν να χρησιμοποιούν την πισίνα οι μακροχρόνια άνεργοι, οι πολύτεκνοι, (γονείς και παιδιά), οι δικαιούχοι βιβλιαρίων υγείας (απορίας), τα μέλη μονογονεϊκών οικογενειών, οι ηλικιωμένοι (άνω των 65 ετών) και τα άτομα με αναπηρία 67% και άνω, καθώς στο Δημοτικό Κολυμβητήριο υπάρχει ο απαραίτητος εξοπλισμός και η κατάλληλη υποδομή για την άθληση και των ΑμεΑ.

Στις κατηγορίες με έκπτωση 50% συμπεριλαμβάνονται οι μαθητές, φοιτητές, σπουδαστές ιδιωτικών και δημοσίων ΙΕΚ, στρατευμένοι, δημοτικοί υπάλληλοι, σύζυγοι και ανήλικα τέκνα αυτών.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει