Η Θάνου αναβάλλει την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου για τα όρια ηλικίας των δικαστών

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Κοντονή το μεσημέρι στο ανώτατο δικαστήριο


ΕΛΛΑΔΑ
13:31
25/01/2017
Η Θάνου αναβάλλει την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου για τα όρια ηλικίας των δικαστών
5
loading

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις και το μπαράζ ανακοινώσεων και δηλώσεων για την παράταση του ορίου συνταξιοδότησης των δικαστών και εισαγγελέων αναβάλλεται επ' αόριστον η αυριανή Διοικητική Ολομέλεια του Αρείου Πάγου η οποία θα συνεδρίαζε με πρωτοβουλία της προέδρου του Ανώτατου Δικαστηρίου Βασιλικής Θάνου προκειμένου να γνωμοδοτήσει για το θέμα.

Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου ενημέρωσε τους αρεοπαγίτες για την αναβολή επικαλούμενη, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι η αντιπρόεδρος Ειρήνη Κιουρτσόγλου που είχε οριστεί από την ίδια ως εισηγήτρια της υπόθεσης ήθελε περισσότερο χρόνο για να ετοιμάσει την τοποθέτηση της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής θα πραγματοποιήσει το μεσημέρι εθιμοτυπική επίσκεψη στον Άρειο Πάγο κατά τη διάρκεια της οποίας θα συναντηθεί με την εισαγγελέα του Ανώτατου Δικαστηρίου Ξένη Δημητρίου. Ο υπουργός σε χθεσινές του δηλώσεις επανέλαβε την θέση του πως δεν μπορεί να υπάρξει σχετική ρύθμιση δεδομένης της ρητής συνταγματικής διατάξεως που ορίζει ότι οι δικαστές αποχωρούν μόλις συμπληρώσουν το 67ο έτος της ηλικίας τους.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar SER 30

  '' αναβάλλεται επ' αόριστον η αυριανή Διοικητική Ολομέλεια του Αρείου Πάγου η οποία θα συνεδρίαζε με πρωτοβουλία της προέδρου του Ανώτατου Δικαστηρίου Βασιλικής Θάνου προκειμένου να γνωμοδοτήσει για το θέμα. '' ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΟΛΟΜΕΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ Η ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΜΕΤΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΩΣ . ΜΗΠΩΣ ΑΝΤΕΛΗΦΘΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝΕ ΠΩΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΒΛΑΚΩΔΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΟΥΡΕΛΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ( ΕΑΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ) ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ .

 2. avatar daidalos

  Δεν είναι τυχαίο γτ τελικά την διάλεξε ο Τσίπρας γ πρόεδρο του Αρείου Πάγου, αφού δεν του βγήκε η δουλειά με το κλείσιμο των καναλιών πλέον δεν την χρειάζεται κ το τυράκι που της είχε τάξει γ αύξηση της ηλικίας έκανε φτερά

 3. avatar Δημητριος Κρυσταλλης

  Τελικώς η κυρά Θάνου κιότεψε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. avatar Papmi

   Μπα !!! Περιμένει να μεγαλώσει ακόμα λίγο !!!

 4. avatar Acis

  Πολύ μικρή για τόσο Μεγάλο Αξίωμα. Τελικά το μικρόβιο της καρέκλας το έχουν και μη πολιτικοί, Κρίμα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει