Με προβλήματα ξεκίνησε η εβδομάδα για τους οδηγούς στους δρόμους της Αττικής, καθώς έντονη είναι η κυκλοφοριακή συμφόρηση σε βασικές αρτηρίες της πρωτεύουσας, με επίκεντρο τον Κηφισό και την Αττική Οδό.

Στον Κηφισό, η δύσκολη ήδη κατάσταση επιδεινώθηκε λόγω ακινητοποιημένου φορτηγού, το οποίο έπαθε μηχανική βλάβη. Σύμφωνα με την Τροχαία, υπάρχει δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Κηφισού, στο ύψος της γέφυρας Βρυουλών στο ρεύμα προς Λαμία.

Στην Αττική Οδό, σημειώθηκε σύγκρουση οχημάτων στο ύψος της Πλακεντίας προς Αεροδρόμιο και υπάρχουν καθυστερήσεις από Πεντέλης έως Πλακεντίας.

Οι καθυστερήσεις καταγράφονται ως εξής:

Προς Αεροδρόμιο:

  • 20΄-25΄από Φυλής έως Κηφισίας,
  • 10΄-15΄στην έξοδο για Λαμία.

Προς Ελευσίνα:

  • 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία,
  • 20΄-25΄από Ανθούσα έως Κηφισίας.

Περ.Υμηττού: 15΄-20΄από Αγ.Παρασκευή έως Κηφισίας

Άμεση ενημέρωση για την κίνηση στους κεντρικούς δρόμους της Αττικής, τις καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων, το μποτιλιάρισμα, τα τροχαία. Δείτε τον διαδραστικό χάρτη με την κίνηση τώρα στους δρόμους της Αττικής.