Μία ζεστή συζήτηση για… Μπαμπάδες έκαναν το απόγευμα του Σαββάτου ο Θοδωρής Μαραντίνης και ο Τάσος Ιορδανίδης. Οι δύο άντρες μίλησαν για την πατρότητα, τη διασημότητα και την υγιή σχέση που αναπτύσσει ένας πατέρας με τα παιδιά του.

«Το να γίνεις γονέας δεν είναι κάτι που πρέπει να το πιέζεις πάρα πολύ. Είναι ένα βάρος που βλέπω να το έχουν κυρίως οι γυναίκες, δυσβάσταχτο. Όλο αυτό ήρθε από μόνο του, σαφώς ήταν ένα σοκ. Τα έκανα όμως όλα: πάνες, τάισμα… οριακά έχω θηλάσει κιόλας», ανέφερε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Στο πρώτο παιδί ήταν λίγο πιο δύσκολο το συναισθηματικό δέσιμο. Στο δεύτερο ήμουν πιο έτοιμος, ήμουν και μέσα στη γέννα, ο πρώτος άνθρωπος που τον πήρε αγκαλιά», παραδέχεται ο frontman των Onirama.

«7 στους 10 γάμους καταλήγουν σε διαζύγιο. Θεωρώ πως δεν θα ξαναπαντρευόμουν. Το σημαντικό σε αυτό είναι η οικογένεια και όχι το γυαλιστερό περιτύλιγμα του γάμου. Σε χώρες όπως η δική μας υπάρχει ένα μεγάλο κοινωνικό πρέπει γύρω από τον γάμο. Όλα αυτά βαραίνουν το ζευγάρι», επισημαίνει σε άλλο σημείο ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Έχω απενοχοποιήσει την ενοχή μου, το να κάνω λάθη σαν γονιός είναι φυσιολογικό. Αυτό που πρέπει είναι να εντοπίσω νωρίς το λάθος και να το διορθώσω, όχι να αυτομαστιγώνομαι», εξομολογείται αμέσως μετά ο Θοδωρής Μαραντίνης.