Με αφορμή την επερχόμενη συναυλία στο Ηρώδειο, ο Μίνως Μάτσας παραχώρησε συνέντευξη στον Νίκο Συρίγο και την κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» του MEGA. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και την καθημερινότητα με την Όλγα Κεφαλογιάννη και τα παιδιά τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μίνως Μάτσας δήλωσε πως «ασχολούμαι από πολύ μικρός με την μαγειρική και  στο σπίτι μαγειρεύω εγώ. Κατ’ αρχήν η Όλγα κάνει το παραδοσιακό Κρητικό φαγητό, δεν κάνει πολλά φαγητά. Εγώ φτιάχνω καταπληκτικό κρέας στην κατσαρόλα, καταπληκτικά ψητά και σπανακόπιτες».

«Μιας και το έφερε τώρα η κουβέντα για την Όλγα Κεφαλογιάννη, όπως έχετε πει, η πρώτη ατάκα που της είπατε όταν γνωριστήκατε ήταν «εσύ με τι ασχολείσαι;». Αν ξέρατε με τι ασχολείται, θα κάνατε το επόμενο βήμα;» ρώτησε, εν συνεχεία, ο δημοσιογράφος με τον μουσικό να αποκρίνεται με χιούμορ ως εξής. «Πιθανόν ως όχι! Πιθανώς όχι! Είναι μια καλή ερώτηση αυτή».

«Σήμερα μπορώ να πω πως τα συναισθήματα είναι πιο έντονα. Ανακαλύπτουμε πτυχές οι οποίες εμφανίζονται σιγά σιγά και αυτό έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Φυσικά και με τα δύο παιδιά είναι ένα κεφάλαιο το οποίο είναι τεράστια ευτυχία και αφορμή για επίσης μεγάλες περιπέτειες. Ξέρουν ότι το πιάνο είναι συνδεδεμένο μαζί μου και ξέρουν ότι η τηλεόραση είναι συνδεδεμένη με την Όλγα, επειδή όταν έχει συνέντευξη στην τηλεόραση την βλέπουμε μαζί. » πρόσθεσε, ακόμα, ο Μίνως Μάτσας στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη το Σάββατο.