Αν «άρπαξε» η λιχουδιά που έβγαλες μόλις από τον φούρνο, κανένας λόγος ανησυχίας.

Δεν χρειάζεται να πετάξεις τα πεντανόστιμα μπισκότα σοκολάτας που έφτιαξες επειδή μαύρισε η επιφάνειά τους.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα φτηνό εργαλείο που μπορεί να έχεις ήδη στα συρτάρια σου.

Ο τρίφτης χειρός ξύσματος, που τον λένε κάποιες φορές και τρίφτη παρμεζάνας, κάνει εδώ θαύματα.

Ο τρίφτης ξύσματος είναι εξάλλου πραγματικό πολυμηχάνημα και καλό είναι να μη λείπει από την κουζίνα. Με αυτόν τρίβεις σκόρδο, εσπεριδοειδή, σοκολάτα, μπαχαρικά, ακόμα και σκληρά τυριά (όπως η παρμεζάνα).

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.