Η υποβολή σχεδίων ταινιών για χρηματοδότηση ελληνογαλλικών συμπαραγωγών στον κινηματογράφο, συνεχίζεται έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Όπως διευκρινίζει σε σημερινή ανακοίνωσή του το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, σημαντική προϋπόθεση για την υποβολή αίτησης χρηματοδότησης, ανεξάρτητα από το είδος των ταινιών (μυθοπλασία, κινούμενα σχέδια, ντοκιμαντέρ) είναι τα σχέδια των ταινιών να έχουν διάρκεια ίση ή μεγαλύτερη των 60 λεπτών και να συμμετέχει σε αυτά τουλάχιστον μία εταιρεία παραγωγής με έδρα την Ελλάδα και αντίστοιχα τουλάχιστον μία εταιρεία παραγωγής με έδρα τη Γαλλία.

Ο φάκελος πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικά σε δύο αντίτυπα έως τις 15 Σεπτεμβρίου μέσω δύο ξεχωριστών email, το ένα στην ελληνική γλώσσα από τον Έλληνα παραγωγό και το άλλο στη γαλλική από τον Γάλλο παραγωγό.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου (Διονυσίου Αρεοπαγίτου 7, Αθήνα).

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.