Μετά από ενάμιση χρόνο παραστάσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς ικανοποίηση του λαϊκού αιτήματος που τους ήθελε και φέτος επί σκηνής, οι Άγαμοι Θύται ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις τους στον Ζυγό της πλατείας Κυδαθηναίων στις 8 Ιανουαρίου.

Το ανανεωμένο κι ασταθές πρόγραμμα σταθερότητας με τον γενικό τίτλο «Αλλιώς δεν γίνεται» οδηγήθηκε μετά από τις γνωστές δραματικές εξελίξεις σε νέα σατιρικά μέτρα και σκληρές παρεμβάσεις, μεταρρυθμίσεις του ρυθμού, ανάταξη του αυτοσαρκασμού και στο άνοιγμα του κλειστού επαγγέλματος των Αγάμων.

Με κυρίαρχο σύνθημα: ή σαρκάζουμε ή βουλιάζουμε. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!! Οι Άγαμοι Θύται ξαναβγήκαν μπροστά για να διεκδικήσουν μερίδιο δημοσιότητας στις δημοσκοπήσεις, σαρωτικοί με διαφανείς κουκούλες, τρύπιες χύτρες ταχύτητας, λαχανί και πράσινη ανάπτυξη, ανελέητοι σαν ΣΔΟΕ της σάτιρας και λυρικοί σαν νέοι υφυπουργοί περιβάλλοντος, καταπλήσσοντας ακόμη μία φορά τους θαυμαστές τους!

Με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη όπως πάντα στο γενικό κουμάντο και με την αρωγή της ιστορικής φράξιας των Δημήτρη Σταρόβα, Ρούλας Μανισάνου, Στάθη Παχίδη, Χρήστου Μητρέντζη.

Μαζί τους κι εξ αδιαιρέτου οι: Ταξιάρχης Χάνος, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Χρύσανθος Καγιάς, Ελευθερία Κόμη, Κλέλια Ρένεση και οι Cabaret Balkan, σε μια δυναμική, υπερκομματική συνεργασία, με πνευστά, μπουριά, και άλλα όπλα μαζικής ηχητικής καταστροφής.

Η παράσταση συνδυάζει το κωμικοτραγικό με το ημι-υπαίθριο μουσικοχορευτικό στοιχείο. Η ενεργητική συμμετοχή του κοινού και το παθητικό κάπνισμα επιτρέπονται. Τιμές συνετές, με πλαφόν.

Διανομή επικρατείας

Σκηνοθεσία: Ιεροκλής Μιχαηλίδης
Κείμενα: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Γιώργος Κλήμεντος, Χρήστος Τολιάδης, Ταξιάρχης Χάνος.
Χορογραφίες: Μπέσυ Μάλφα , Ελευθερία Κόμη.
Μουσική επιμέλεια: Νίκος Στεφανίδης, V. Gatz.
Παραγωγή: Νίκος Στεφανίδης, Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Ζυγός, Κυδαθηναίων 22 – Πλάκα