Στην νέα σειρά «From» τετραμελής οικογένεια, εν μέσω σοβαρής κρίσης στο εσωτερικό της, παρεκκλίνει από την πορεία της κατά την διάρκεια ταξιδιού και καταλήγει σε μικρή πόλη.

Εκεί, με τρόμο θα διαπιστώσει πως όπως και οι κάτοικοι της περιοχής, δεν μπορεί να φύγει ενώ κατά την διάρκεια της νύχτας πρέπει να κρύβεται ώστε να γλυτώσει από τρομακτικά πλάσματα που εμφανίζονται από το γειτονικό δάσος.

Μια έξυπνη ιδέα, σε συνδυασμό με την στρωτή ανάπτυξή της και το καλοχτισμένο μυστήριο μπορεί να αποτελέσει συνταγή επιτυχίας. Και αυτό ακριβώς συμβαίνει με την δημιουργία των Αδελφών Ρούσο.

Η άποψη του lordoftheseries.gr

Επεισόδιο με το επεισόδιο, η τρομακτική ατμόσφαιρα και τα συσσωρευμένα ερωτηματικά για όλα όσα συμβαίνουν στην εφιαλτική πόλη κρατούν τον θεατή «αιχμάλωτο» της πλοκής, αβέβαιο για το τι θα επακολουθήσει και με πολλή αδημονία για απαντήσεις.

Με ατμόσφαιρα που συνδυάζει τόσο το περίφημο Lost όσο και την γνωστή ταινία του Μ.Ν. Σιάμαλαν, The Village, το From είναι μία απολαυστική μίξη τρόμου και επιστημονικής φαντασίας και οι προσδοκίες που αφήνει για τον 2ο κύκλο του είναι ήδη πολύ υψηλές.