Μπορεί να πρόλαβε να αγαπήθηκε από πολλούς, το Jupiter’s Legacy πέρασε ωστόσο από το «ψαλίδι» του Netflix, που δεν έδωσε το πράσινο φως για δεύτερο κύκλο.

Αυτό όμως δεν θα είναι το τέλος της μυθολογίας. Η σειρά πατούσε στο σύμπαν του Millarworld και το Netflix προτίθεται να αντικαταστήσει τη σειρά με spinoff συνέχεια.

Netflix: Τέλος το Jupiter’s Legacy

Το Netflix πήρε την απόφαση «να μη συνεχιστεί ως σειρά» το Jupiter’s Legacy, σύμφωνα με το Deadline, ο κόσμος του δεν θα χαθεί ωστόσο, θα μετακομίσει κάπου αλλού. Χωρίς το βασικό όμως cast.

Supercrooks λένε τη σειρά που έρχεται να αντικαταστήσει το Jupiter’s Legacy. Είναι άλλη μια δημιουργία του Millarworld που θα μεταμορφωθεί σε Netflix Original.

Για την ώρα δεν είναι γνωστό γιατί κόπηκε το Jupiter’s Legacy, η ανανέωσή του φαινόταν καθαρά τυπική διαδικασία. Ίσως δεν σημείωσε την τηλεθέαση που αποζητούσε το κανάλι, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως το κοινό του ήταν μικρό. Κάθε άλλο, έφτασε στο No. 1 σε αρκετές γωνιές του κόσμου.

Το Netflix φρόντισε ωστόσο να αγοράσει το Millarworld, κι έτσι έχει άφθονο υλικό για σειρές. Το Supercrooks θα τοποθετείται στο σύμπαν του Jupiter’s Legacy, αποτελώντας ουσιαστικά spinoff σειρά.

Η οποία θα αφηγείται τώρα τις περιπέτειες κάποιων σούπερ κακών που ετοιμάζονται για μια ληστεία. Ως την «πιο εξωφρενική εγκληματική ιστορία που είδες ποτέ στη ζωή σου» τη χαρακτηρίζει το Deadline.

Βασίζεται σε ομώνυμο κόμικ και είναι ήδη σε στάδιο προπαραγωγής.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.