Παρά το γεγονός ότι είναι δημοφιλέστατη σε πολλές γωνιές του κόσμου, είναι μια σειρά που μπορείς εύκολα να χάσεις.

Για την Τζίνι και Τζόρτζια ο λόγος, την καινούρια αισθηματική και οικογενειακή σειρά για ένα ντουέτο μητέρας και κόρης που προσπαθούν να προσαρμοστούν στη ζωή μιας νέας πόλης.

Η σειρά επικεντρώνεται στην Τζίνι και όσα περνά στο νέο σχολείο, μέσα στις συνήθεις αναποδιές της ενηλικίωσης.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2021 και πρόλαβε να συγκινήσει εκατομμύρια τηλεθεατές. Όχι ότι δεν έχει τα ψεγάδια της, ειδικά σε ό,τι αφορά τις διαφυλετικές σχέσεις και την απεικόνιση δύσκολων και ευαίσθητων ζητημάτων.

Μόνο που φαίνεται και να τα αναγνωρίζει και να τα αγκαλιάζει, αποδεχόμενη τις ατέλειές της. Και γι’ αυτό αγαπήθηκε ίσως τόσο πολύ από τον κόσμο, αναγκάζοντας το Netflix να την ανανεώσει και για δεύτερη σεζόν.

Εξίσου θερμά έγινε δεκτή και από τους κριτικούς.

Η Μπράιαν Χάουι (που παίζει την ανέμελη μαμά Τζόρτζια) και η Αντόνια Τζέντρι (που υποδύεται την κόρη Τζίνι) έχουν τη δική τους χημεία, προσθέτοντας στο δράμα ενηλικίωσης πολλούς δικούς τους καρπούς.

Σύμφωνα με το Netflix, τη σειρά είδαν πάνω από 52 εκατ. νοικοκυριά στις πρώτες 28 μέρες της στην πλατφόρμα και εμφανίστηκε στα Τοp 10 περισσότερων από 80 χωρών.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.