Απολαύστε τις ανοιξιάτικες μέρες του Μάη σε λίμνες και πάρκα της Αττικής. Σε αυτά θα ανακαλύψετε οάσεις αναψυχής που ενδείκνυται για καφέ και γλυκό οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Τώρα, μάλιστα, που πλησιάζει και Σαββατοκύριακο, ίσως πρέπει να το σκεφτείτε καλά και να οργανώσετε εκείνη την μικρή απόδραση μέσα στην φύση εντός ορίων του νομού.

Λίμνη Βουλιαγμένης

Συνδυάζοντας αρμονικά το φυσικό κάλλος, με κυρίαρχα στοιχεία τους βράχους και τα πεύκα, με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες, η Λίμνη Βουλιαγμένης αποτελεί προορισμό για αναψυχή, χαλάρωση, κολύμπι, φαγητό και καφέ. Σε ένα τοπίο καρτποσταλικής ομορφιάς, που μόνο σαν ψεύτικο φαντάζει στα μάτια του επισκέπτη, θα βρείτε τις εγκαταστάσεις της καφετέριας όπου θα απολαύσετε καφέ και σνακ με θέα στο παραμυθένιο σκηνικό της λίμνης.

Fragma- Λίμνη Μαραθώνα

Απέναντι ακριβώς από το φράγμα στη Λίμνη Μαραθώνα και με απρόσκοπτη θέα σε αυτό, το Fragma είναι ένα all day στέκι που ενδείκνυται για ολιγόωρη χαλαρωτική απόδραση από το κλεινόν άστυ. Η θέα που πραγματικά μαγνητίζει τα βλέμματα, συγκαταλέγεται στα δυνατά σημεία του, καθώς το μάτι χάνεται στο πανέμορφο τοπίο της λίμνης.

Εδώ, μπορείτε να ξεκινήσετε την ημέρα σας με αρωματικό καφέ, συνοδεία κρύων ή ζεστών snacks, να πάρετε το μεσημεριανό σας γεύμα ή να το επισκεφτείτε την ώρα του σούρουπου –σίγουρα η πιο ιδανική για τη συγκεκριμένη τοποθεσία και τον περιβάλλοντα χώρο– απολαμβάνοντας μαζί με τη θέα και το αγαπημένο σας cocktail.

Central Park Cafe- Δημοτικό Πάρκο Αθλητισμού & Αναψυχής του Δήμου Καλλιθέας

Μακριά από τη βουή της πόλης, το Central Park σας καλεί να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης σε ένα μοναδικό περιβάλλον στο Δημοτικό Πάρκο Αθλητισμού & Αναψυχής του Δήμου Καλλιθέας στην έκταση του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Θα το εντοπίσετε δίπλα στο κολυμβητήριο, το γήπεδο ποδοσφαίρου, την παιδική χαρά και μια ανάσα από το μεσογειακό κήπο του πάρκου.

Το Central Park βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό σκηνικό που το περιβάλλει, ενώ αποτελεί ιδανική επιλογή για να διαβάσετε ένα βιβλίο από τη βιβλιοθήκη του και να αφήσετε έτσι πίσω το άγχος της καθημερινότητας, ακούγοντας χαλαρή μουσική.

Άτταλος- Πάρκο Ειρήνης

Μέσα στο καταπράσινο περιβάλλον του Πάρκου Ειρήνης, στο Καματερό, και με θέα 360 μοιρών που κόβει την ανάσα το καφέ του πολυχώρου Άτταλος σας υποδέχεται από νωρίς το πρωί για να απολαύσετε το καφεδάκι σας σε ένα ήσυχο και όμορφο περιβάλλον. Γλυκά, παγωτά και σνακ συνοδεύουν ιδανικά την επιλογή σας.