Οκτώ νέες ταινίες προβάλλονται στις κινηματογραφικές αίθουσες από σήμερα. Από αυτές ξεχωρίζει η ταινία «Η τελετή».

Ο δύσπιστος νεαρός φοιτητής Μάικλ Kόβακ αποφασίζει να παρακολουθήσει μια σχολή για τον εξορκισμό στο Βατικανό, όπου η γνωριμία του με τον μυστηριώδη ιερέα Λούκας θα του αποκαλύψει μια τρομακτική πραγματικότητα. Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Μίκαελ Χάφστρομ με τους: Άντονι Χόπκινς, Άλις Μπράγκα, Κόλιν Ο’ Ντόνογκιου

Δείτε το τρέιλερ:

Συνεχίζουμε με μία κωμωδία, το «Μόνο το σεξ δεν φτάνει». Δύο τριαντάρηδες προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους καθαρά σαρκική, αλλά γρήγορα θα έρθουν αντιμέτωποι με τα αισθήματά τους. Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Άιβαν Ράιτμαν με τους: Άστον Κάτσερ, Νάταλι Πόρτμαν, Κέβιν Κλάιν, Γκρέτα Γκέργουιγκ, Λέικ Μπελ.

Δείτε το τρέιλερ:

Μια ομάδα αιχμαλώτων δραπετεύει από ένα σοβιετικό στρατόπεδο στη Σιβηρία και ξεκινά ένα ατελείωτο ταξίδι μέσα από τα βουνά και την έρημο μέχρι τη μακρινή Ινδία. Αυτό είναι το The way back. Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Πίτερ Γουίαρ με τους: Τζιμ Στάρτζες, Εντ Χάρις, Κόλιν Φάρελ, Σέρσια Ρόναν, Ντράγκος Μπουκούρ.

Δείτε το τρέιλερ:

Οι ήρωες του δάσους, περιπέτειες στο τσίρκο είναι μία αμερικάνικη ταινία σε σκηνοθεσία Κόντι Κάμερον. Ο αρκούδος Μπουγκ θα αποφασίσει να αφήσει το δάσος και να γίνει μέλος ενός ρώσικου τσίρκου.

Δείτε το τρέιλερ:

Η 17χρονη Ρι μεγαλώνει σε μια φτωχή αγροτική περιοχή του Μισούρι. Όταν μαθαίνει ότι ο εξαφανισμένος πατέρας της έχει υποθηκεύσει το σπίτι τους, αποφασίζει να τον αναζητήσει – ακόμη και με κίνδυνο της ζωής της. «Στην καρδιά του χειμώνα» μία αμερικάνικη ταινία σε σκηνοθεσία Ντέμπρα Γκράνικ με τους: Τζένιφερ Λόρενς, Τζον Χοκς, Κέβιν Μπρέζναν, Ντέιλ Ντίκι.

Δείτε το τρέιλερ:

Συνεχίζουμε με μία ελληνική ταινία, το Biloba, σε σκηνοθεσία Σοφίας Παπαχρήστου με τους: Λαρς Μπρίγκμαν, Μέτστιλντ Γκρόσμαν, Δημήτρης Πιατάς, Ζακλίν Κοράντο ντα Σίλβα. Ένας Βορειοευρωπαίος μηχανικός αναγκάζεται να ταξιδέψει σε ένα μικρό ελληνικό νησί για να κατασκευάσει ένα έργο υποδομής, αλλά οι ιδιόρρυθμοι κάτοικοι θα του αλλάξουν τα σχέδια.

Δείτε το τρέιλερ:

Σε ποιον ανήκει ο κόσμος, είναι ο τίτλος μίας γερμανικής ταινίας σε σκηνοθεσία Ζλάταν Ντούντοφ με τους: Χέρτα Τίλε, Ερνστ Μπους, Μάρτα Βόλτερ. Η νεαρή εργάτρια Άνι, αφού βλέπει τον απελπισμένο από την ανεργία αδερφό της να αυτοκτονεί, μετακομίζει με την οικογένειά της στα παραπήγματα του καταυλισμού Kuhle Wampe.

Δείτε το τρέιλερ:

Τέλος, ακολουθεί μία ταϊλανδέζικη ταινία «Ο θείςο Μπουνμι θυμάται τις προηγούμενες ζωές του» σε σκηνοθεσία Απιτσατπόνγκ Ουερεσεθάκουλ με τους: Σακντά Καουμπουαντί, Ματιέ Λι, Βιέν Πίμντι, Τζεντζίρα Πόνγκπας. Στην ταϊλανδέζικη ζούγκλα, ο βαριά άρρωστος Μπούνμι αρχίζει να δέχεται επισκέψεις από τον κόσμο των πνευμάτων και να ανακαλεί τις προηγούμενες ζωές του.

Δείτε το τρέιλερ: