Χείρα βοηθείας δίνουν οι «Γιατροί του Κόσμου» στο Κέντρο Υγείας Σιμόπουλου στον νομό Ηλείας, προκειμένου να συμβάλουν στην κάλυψη των ιατρικών αναγκών των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Εθελοντές γιατροί (παθολόγος, καρδιολόγος, παιδίατρος, ορθοπεδικός, φυσιοθεραπευτής) της ανθρωπιστικής οργάνωσης θα βρίσκονται, το προσεχές Σαββατοκύριακο, 7 και 8 Απριλίου, στο Κέντρο Υγείας για να προσφέρουν την ιατρική τους φροντίδα αλλά και να πραγματοποιήσουν καρδιολογικές εξετάσεις, υπέρηχους και τεστ ΠΑΠ.

Οι γιατροί, που θα συμμετέχουν στην αποστολή, όπως επίσης και το απαραίτητο φαρμακευτικό υλικό, θα μεταφερθούν στην περιοχή με τη βοήθεια των μελών του JPFORUM.gr, τα οποία έχουν αναλάβει και τη διακομιδή ανθρώπων από τα γύρω χωριά που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στο Κέντρο Υγείας.

Οι «Γιατροί του Κόσμου», με τη δράση τους αυτή, απάντησαν σε πρόσκληση του Κέντρου Υγείας το οποίο αδυνατεί να καλύψει τις ιατρικές ανάγκες των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.