Την αποτρόπαια δολοφονία μιας 80χρονης διαλεύκανε η αστυνομία της Φλόριντα, με δράστη τον 78χρονο σύζυγό της, ο οποίος αφού την σκότωσε, την τεμάχισε, έβαλε τα μέλη σε σακούλες και τα πέταξε στον ωκεανό.

Ο William Lowe Jr. και η Aydil Barbosa Fontes ήταν παντρεμένοι επί 15 χρόνια. Όμως, σύμφωνα με τη New York Post, η γυναίκα εξαφανίστηκε, κάτι που τράβηξε την προσοχή των συγγενικών της προσώπων.

Αμέσως η αστυνομία ξεκίνησε τις έρευνες και στις 21 Ιουλίου εντόπισε μια σακούλα με ανθρώπινα μέλη σε θαλάσσια περιοχή της Φλόριντα. Λίγες ημέρες αργότερα εντοπίστηκαν δυο ακόμα σακούλες με ανθρώπινα μέλη. Κάπου εκεί οι Αρχές, αφότου ταυτοποίησαν το θύμα, στράφηκαν στον 78χρονο.

Ήταν, ωστόσο, τέτοια η σήψη στα μέλη που αρχικά οι ιατροδικαστές δεν μπορούσαν να καταλάβουν την ηλικία του θύματος, κάνοντας λόγο για γυναίκα μεταξύ 35 και 55 ετών.

Reconstructed Images of Murder Victim Found in Multiple Suitcases in Delray BeachThe Delray Beach Police Department…

Posted by Delray Beach Police Department on Thursday, July 27, 2023

Η ταυτότητα του θύματος ανακαλύφθηκε όταν μέσα σε μία από τις βαλίτσες όπου εντοπίστηκαν μέλη υπήρχε ένας κωδικός σάρωσης αεροπορικής εταιρείας που κατέληγε στο όνομα «A Barbosa Ontes», ένα γράμμα μακριά από το επώνυμο του θύματος «Fontes».

Κάπου εκεί οι κουκίδες για την αστυνομία άρχισαν να ενώνονται, με τη δήλωση της εξαφάνισης και το βιντεοληπτικό υλικό να οδηγούν τις Αρχές στα ίχνη του Lowe Jr.

Μάρτυρες, επίσης, ισχυρίστηκαν ότι τον είδαν να επισκέπτεται την περιοχή τουλάχιστον πέντε φορές σε διάστημα τριών ημερών και ο κατηγορούμενος δολοφόνος επίσης φέρεται να παρακολουθούσε τις κινήσεις των αστυνομικών τουλάχιστον μία φορά καθώς ερευνούσαν τον τόπο του εγκλήματος.

Η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο διαμέρισμα του τη Δευτέρα, όπου φέρεται να εντόπισαν ίχνη με αίμα σε έξι δωμάτια.

Στον William Lowe Jr. απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού και κακοποίηση πτώματος.