Με το αυξανόμενο κόστος των ενοικίων αλλά και των στεγαστικών δανείων, πολλοί από εμάς πρέπει να συμβιβαστούμε με τον όσο χώρο διαθέτουμε…. Ευτυχώς, η μαμά Elizabeth Hayden μοιράστηκε τις συμβουλές της, αποκαλύπτοντας χρήσιμες συμβουλές για το πώς μετέτρεψε ένα μικρό διαμέρισμα σε τέλειο σπίτι, για τα τρία μικρά παιδιά της.

Αλλά είναι το ιδιοφυές κόλπο της χρήσης μιας σκηνής που κάνει τους ανθρώπους να το συζητάνε. Η μαμά των τριών παιδιών αποκάλυψε ότι έχει τοποθετήσει ένα SlumberPod πάνω από την κούνια της μικρότερης κόρης της, το οποίο εμποδίζει το φως και εμποδίζει τα αδέρφια της να την ενοχλούν τη νύχτα. «Ελάτε μαζί μου ως ανύπαντρη μητέρα τριών μωρών που ζει σε ένα διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου, συνολικού εμβαδού περίπου 55 τμ.».

@elizabethrosehayden_

Thank you tiktok for helping me restart our life. From diapers and wipes, to car seats, toys, clothes, and venmo, cash app. Even though we dont need the things, the fact yall just want to bless and gift these to us is insane to me. I cant wait till im in a position to help another single momma restart her life as well. Always pass on blessings 🫶🏻💕 #momsoftiktok #singlemomlife #singledadsoftiktok #funny #fyp #healingjourney #restarting #vlog #momof3 #grattitude #momtok #onebedroomapartment

♬ original sound – Elizabeth Hayden

Κατά τη διάρκεια του δίλεπτου βίντεο στο TikTok, η Ελισάβετ εμφανίζεται να περπατά μέσα στο σπίτι της, που αποτελείται από ένα ενιαίο σαλόνι, υπνοδωμάτιο και μπάνιο. «Εδώ είναι η χαριτωμένη είσοδος είπε και συνέχισε «Έχουμε ένα μικρό τραμπολίνο εδώ, έχουμε έναν καναπέ εδώ και τα παιχνίδια τους» είπε η μαμά και μας δείχνει πώς στόλισε τον τοίχο τους. Για να κάνει τον χώρο και δικό της, η single μαμά των τριών παιδιών πρόσθεσε τρεις ροζ καμβάδες στον τοίχο και μερικές μοντέρνες λεπτομέρειες. Και συνέχισε: «Σε μία γωνία έβαλα αυτές τις νέες κουρτίνες. Είναι θερμικό “μπλοκάρισμα” που είναι υπέροχο στο Χιούστον» σημείωσε.

«Έχουμε συρτάρια για τα παιδιά που ακόμα φτιάχνω. Στρίψτε από εδώ. Έχουμε όλα τα ρούχα τους» ακούγεται να λεει αναφορικά με το πώς οργάνωσε τον μικρό χώρο. Μετά συνέχισε λέγοντας: «Αυτός είναι ο χώρος πρωινού τους με ένα στρωματάκι, το οποίο έχει βοηθήσει τόσο πολύ, όσο δεν φαντάζεστε». Συνεχίζοντας την περιγραφή της, μας δείχνει μια άλλη γωνιά του δωματίου που έχει το διπλό κρεβάτι της. Και πρόσθεσε: «Θα πάμε από εδώ, και αυτά είναι μικρά καλύμματα μαξιλαριού. Είναι σούπερ χαριτωμένο» ανέφερε.

Η έξυπνη μαμά έδειξε επίσης την κουζίνα της, λέγοντας: «Ο χαριτωμένος μικρός πάγκος μας. Λατρεύω τα μικρά πιάτα και τα σαπούνια χεριών, είναι τόσο χαριτωμένα» είπε. Η TikTokker μοιράστηκε επίσης κάποια πλάνα από το μπάνιο τους, πριν πάει στο δωμάτιο των παιδιών της. Δείχνοντας πλάνα με δύο μονά κρεβάτια, είπε: «Έχουμε στρώσει τα κρεβάτια τους. Πρέπει όμως να τους πάρω ακόμα μια κουκέτα. Πήραμε παιχνίδια και μετά κάποιος αγόρασε στη Λίλι μια κούνια» ανέφερε.

Αυτό που σχολιάστηκε περισσότερο από τους χρήστες που την ακολουθούν είναι το πώς κατάφερε ο μικρότερος γιος της να μην ενοχλείται όταν τα μεγαλύτερα αδέρφια του έρχονται για ύπνο αργότερα: «Έχει αυτό το χαριτωμένο μίνι κρεβατάκι και μετά έβαλα τη σκηνή από πάνω της ώστε να μπλοκάρει το φως». «Η ιδέα της σκηνής είναι ιδιοφυΐα» έγραψαν οι χρήστες στα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της. Η ξενάγηση στο σπίτι συγκέντρωσε περισσότερα από 22.500 likes και 330.900 προβολές. Γνωστή στο διαδίκτυο ως @elizabethrosehayden_, η δημιουργός περιεχομένου μοιράζεται τακτικά ενημερώσεις ζωής και συμβουλές ανατροφής στους 116.500 ακολούθους της,μεταδίδει η New York Post.

Στα σχόλια, οι TikTokkers μοιράζονται τις αντιδράσεις τους, με έναν να γράφει: «Η ιδέα της σκηνής είναι ιδιοφυής! Τόσο βολικό όταν το φως μπορεί να ξυπνήσει τα μικρά!». «Είναι ένα όμορφο σπίτι. Είναι τέλειο», μοιράστηκε κάποιος άλλος.

«Αυτή η μαμά μένει σε ένα μικρό διαμέρισμα σαν όνειρο. Ελπίζω να φτιάξουμε τον μικρό μας χώρο έτσι τακτοποιημένο. Μπορεί να είναι μαγικό», σχολίασε ένας άλλος.