Υλικά
- 4 παντζάρια
- 90 γρ. κόκκους σόγιας
- 100 γρ. αλεύρι
- 150 γρ. βρώμη
- 1 κ. σ. καπνιστή πάπρικα
- 2 κ. γλ. αλάτι
- 2 κ. γλ. κύμινο
- 1 κ. γλ. πιπέρι
- 1 κ. γλ. θυμάρι
- 1 κ. γλ. δενδρολίβανο
Εκτέλεση
- Βράστε τα παντζάρια μέχρι να μαλακώσουν, περίπου για 20 λεπτά.
- Αφήστε τα παντζάρια να κρυώσουν και τρίψτε τα σε μικρά κομμάτια.
- Τοποθετήστε τα τριμμένα παντζάρια σε ένα μπολ και προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά.
- Ζυμώστε μέχρι να έχετε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
- Βάλτε σε μια κατσαρόλα και αφήστε το να σιγοβράσει για 15 λεπτά
- Πλάστε τα μπιφτέκια και τηγανίστε και από τις δύο πλευρές.