Υλικά

  • 4 παντζάρια
  • 90 γρ. κόκκους σόγιας
  • 100 γρ. αλεύρι
  • 150 γρ. βρώμη
  • 1 κ. σ. καπνιστή πάπρικα
  • 2 κ. γλ. αλάτι
  • 2 κ. γλ. κύμινο
  • 1 κ. γλ. πιπέρι
  • 1 κ. γλ. θυμάρι
  • 1 κ. γλ. δενδρολίβανο

Εκτέλεση

  1. Βράστε τα παντζάρια μέχρι να μαλακώσουν, περίπου για 20 λεπτά.
  2. Αφήστε τα παντζάρια να κρυώσουν και τρίψτε τα σε μικρά κομμάτια.
  3. Τοποθετήστε τα τριμμένα παντζάρια σε ένα μπολ και προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά.
  4. Ζυμώστε μέχρι να έχετε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
  5. Βάλτε σε μια κατσαρόλα και αφήστε το να σιγοβράσει για 15 λεπτά
  6. Πλάστε τα μπιφτέκια και τηγανίστε και από τις δύο πλευρές.