Μια έφηβη δολοφόνησε το νεογέννητο μωρό της και ύστερα το σκότωσε βάζοντάς του βαμβάκι στο στόμα. Η 19χρονη τώρα Paris Mayo ήταν 15 ετών κατά τη στιγμή του αποτρόπαιου περιστατικού που έλαβε χώρα στη Βρετανία.

Η Mayo δικάστηκε, όντας κατηγορούμενη πως σκότωσε τον Stanley Mayo λίγο μετά τον τοκετό στο σπίτι των γονιών της, στη Βρετανία. Στο δικαστήριο ακούστηκε ότι έβαλε το μωρό της σε μια σακούλα σκουπιδιών και ήλπιζε ότι η μητέρα της θα το θεωρούσε σκουπίδι. Από μεριάς της, η Paris Mayo αρνείται τη δολοφονία.

Ο τοκετός έγινε στο σαλόνι της, στις 23 Μαρτίου 2019 και ώρα 22:00, με την κατηγορούμενη να τον φέρνει στον κόσμο μόνη της, όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο. Ο συνήγορος πολιτικής αγωγής δήλωσε ότι η μητέρα και ο πατέρας της βρίσκονταν στο σπίτι, αλλά ήταν στον επάνω όροφο, όπου ο πατέρας της, ο οποίος δεν ήταν καλά, έκανε οικιακή αιμοκάθαρση.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι μετά τον τοκετό, η κατηγορούμενη επιτέθηκε στο μωρό, σπάζοντας την άνω αριστερή και άνω δεξιά πλευρά του κρανίου του και προκαλώντας σοβαρή εγκεφαλική βλάβη. Περίπου δύο ώρες αργότερα, «όταν συνειδητοποίησε ότι το μωρό ήταν ακόμη ζωντανό, η κατηγορούμενη έχωσε κομμάτια βαμβακιού στο στόμα και το λαιμό του». Ύστερα, απέθεσε τη σακούλα απορριμμάτων στο κατώφλι της εξώπορτας.

«Το επόμενο πρωί, έστειλε στον αδελφό της, ο οποίος βρισκόταν τότε στο σπίτι, το εξής μήνυμα: “Όταν βγεις έξω, μπορείς να βάλεις τη μαύρη σακούλα στον κάδο, είναι γεμάτη με αηδίες από χθες το βράδυ, σε παρακαλώ”».

Η μητέρα της βρήκε στα σκουπίδια το νεογέννητο

Η μητέρα της κοίταξε μέσα και βρήκε το πτώμα, σύμφωνα με το bbc.com. Αμέσως, κάλεσε την άμεση δράση, λέγοντας στον τηλεφωνητή ότι η κόρη της είχε γεννήσει, ενώ «ακούστηκε να απευθύνεται στην κόρη της, λέγοντας: “Θα μπορούσες να μου το είχες πει, αγάπη μου, θα μπορούσες να μου το είχες πει – το καημένο το μωρό” και επαναλαμβάνοντας: “Γιατί δεν μου το είπες;”».

Η κατηγορούμενη είπε στους τραυματιοφορείς ότι το μωρό βγήκε πολύ γρήγορα και ότι δεν κουνιόταν ούτε ανέπνεε. Το μωρό «είχε πράγματα που έβγαιναν από το στόμα του και χρησιμοποίησε βαμβάκι για να προσπαθήσει να τα καθαρίσει», δήλωσε ο συνήγορος πολιτικής αγωγής

Πηγαίνοντας στο νοσοκομείο με τη μητέρα της και το άψυχο μωρό στο ασθενοφόρο, η Paris Mayo ακούστηκε από τους τραυματιοφορείς να λέει: «Εγώ φταίω; Εγώ το έκανα αυτό;», και αργότερα: «Εγώ φταίω, εγώ φταίω».

Το δικαστήριο άκουσε ότι η έφηβη τότε Mayo είπε στους τραυματιοφορείς και στο νοσηλευτικό προσωπικό ότι δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος και ότι είχε κάποια αιμορραγία πριν γεννηθεί το μωρό, αλλά όχι όπως οι κανονικές της περίοδοι. Η μεγαλύτερη αδελφή της την είχε ρωτήσει αν ήταν έγκυος, αλλά η Miss Mayo το είχε αρνηθεί, όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο.