Η έπαυλη ισπανικού στυλ στην Καλιφόρνια, όπου το 1947 έγινε η δολοφονία του μαφιόζου Μπάγκσυ Σίγκελ (Bugsy Siegel) βγαίνει προς πώληση για 17 εκατομμύρια δολάρια. Ο Μπέντζαμιν «Μπάγκσυ» Σίγκελ ήταν γνωστός Αμερικανός γκάνγκστερ, ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη του τζόγου στο Λας Βέγκας.

Σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter», νοίκιασε την έπαυλη με τα επτά υπνοδωμάτια και τα έξι μπάνια για την ερωμένη του, ηθοποιό Βιρτζίνια Χιλ (Virginia Hill) ενώ την νύχτα της 20ης Ιουνίου 1947, ο Μπάγκσυ έπεσε νεκρός από έναν άγνωστο την ώρα που διάβαζε εφημερίδα.

Το σπίτι που βρίσκεται στη δυτική πλευρά του Μπέβερλι Χιλς έχει αλλάξει πολλούς ιδιοκτήτες με τα χρόνια. Σύμφωνα με τη μεσίτρια Μάιρα Νουρμάντ (Myra Nourmand), βρίσκεται σε άριστη κατάσταση.

Σε αντίθεση με άλλα σπίτια εκείνης της εποχής, έχει διατηρηθεί όμορφα με τις ξεχωριστές του λεπτομέρειες όπως τα ζωγραφισμένα στο χέρι πλακάκια, το περίτεχνο φουαγιέ, οι τοίχοι από γυψομάρμαρο και τα κάγκελα από σφυρήλατο σίδερο.

Παράλληλα υπάρχουν σύγχρονες και μοντέρνες πινελιές. Είναι ένα σπίτι γεμάτο φως με παράθυρα και ψηλά ταβάνια παντού», είπε η ίδια στο People και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Μέχρι σήμερα δεν είναι γνωστό ποιος σκότωσε και γιατί τον αδίστακτο μαφιόζο «Μπάγκσυ» με τα βαθιά μπλε μάτια και το πλατύ χαμόγελο.