Μια πρώην παίκτρια ριάλιτι στη Βρετανία έχει διχάσει τους διαδικτυακούς ακολούθους της, καθώς σε ανάρτηση που έκανε, ανέφερε ότι ξέχασε πως έχει παιδί, παρόλο που έγινε μητέρα πριν από περίπου ένα χρόνο.

Όπως αναφέρει η thesun.co.uk, η 32χρονη Louise Thompson που αναδείχθηκε από το ριάλιτι Made In Chelsea, ανέβασε στο Instagram μια selfie, στην οποία πόζαρε με ένα λευκό crop top και σκούρο κολάν και έγραψε ότι «μερικά πράγματα είναι εκτός ελέγχου μου, κάποια πράγματα είναι στον έλεγχό μου».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «το να ξυπνώ, το ντους, το μακιγιάζ και το ντύσιμο είναι όλα αυτοματοποιημένα, τώρα για λίγο όμως ξέχασα πραγματικά ότι έκανα παιδί» και κατέληξε με το ερώτημα «αυτό με κάνει απαίσιο άνθρωπο;».

Η ανάρτηση που έκανε η Louise Thompson

Τα σχόλια έπεσαν «βροχή» με τους ακολούθους να είναι διχασμένοι, αφού ορισμένοι την κατηγόρησαν ευθέως ως «κακή μητέρα», ενώ άλλοι ανέφεραν ότι πήρε «λάθος επιλογές». Παρόλα αυτά, υπήρξαν κι ορισμένοι που την υποστήριξαν, καθώς η ίδια πάσχει από PTSD (Διαταραχή μετατραυματικού στρες), ενώ πριν από σχεδόν ένα χρόνο κόντεψε να πεθάνει δύο φορές κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Από την επιτυχία, δύο φορές κοντά στον θάνατο

Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, η Louise Thompson από το 2011 που εμφανίστηκε στο ριάλιτι Made In Chelsea είδε τη ζωή της να αλλάζει προς το καλύτερο, από την αναγνωρισιμότητα και τα χρήματα που κέρδιζε.

Μάλιστα, το 2016 αρραβωνιάστηκε και στη συνέχεια παντρεύτηκε τον σύζυγο της, που γνώρισε μέσα από το ριάλιτι.

Παρόλα αυτά, πριν ένα χρόνο έμεινε έγκυος και όλα ξαφνικά άρχισαν να αλλάζουν. Αρχικά, το σπίτι της έπιασε φωτιά με την ίδια να είναι μέσα και να απεγκλωβίζεται τελευταία στιγμή, κάτι που παραλίγο να κοστίσει την ζωή την δική της και του αγέννητου παιδιού της.

ΛΟΥΙΖ ΤΟΜΣΟΝ

Στη συνέχεια εμφάνισε κάποιες επιπλοκές στην κύηση που φαίνεται πως απλά θα την ταλαιπωρούσαν, όμως όταν ήρθε η ώρα του τοκετού έφτασε για δεύτερη φορά ένα βήμα πριν τον θάνατο.

Μάλιστα, χρειάστηκε να νοσηλευτεί για αρκετό καιρό πριν πάρει εξιτήριο και κρατήσει στην αγκαλιά το παιδί της. Έκτοτε διαγνώστηκε με PTSD και δίνει μάχη για την ψυχική υγεία της.