Δεν ταλαιπωρήθηκε μόνο η Ελλάδα και η Τουρκία από το πέρασμα του ακραίου χιονιά το περασμένο διάστημα. Και στον Καναδά, έπεσαν μεγάλες ποσότητες χιονιού με κάποιες περιοχές να δέχονται ποσότητες που έκανε τη χιονοκάλυψη να φτάσει ή και να ξεπεράσει το ένα μέτρο.

Τα καταστήματα έκλεισαν, ωστόσο κάποιος από τους κατοίκους των περιοχών που είχαν δεχθεί τόνους χιονιού φαίνεται ότι πεινούσε πολύ. Και έτσι πήρε τον δρόμο για το αγαπημένο του εστιατόριο. Η κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού έπιασε τον απελπισμένο επίδοξο πελάτη να φτάνει με δυσκολία στην είσοδο του μαγαζιού όπου καταλαβαίνει ότι είναι κλειστό.

Η αντίδρασή του όταν είδε ότι το μαγαζί ήταν κλειστό και η συγκίνηση των ιδιοκτητών

Η απογοήτευσή του είναι τέτοια που πέφτει στα γόνατα, με την εικόνα του να συγκινεί τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ο οποίος ψάχνει να τον βρει.

«Στον πιστό μας πελάτη: Δεν ξέρουμε ποιος είσαι, αλλά σε ψάχνουμε. Λυπούμαστε που το εστιατόριο μας ήταν κλειστό. Καταλαβαίνουμε την απογοήτευσή σου και ελπίζουμε να σε δούμε σύντομα. Ότι και αν είχες στο μυαλό σου να φας σήμερα, αυτό θα στο κεράσουμε εμείς», λέει το μήνυμα στην ανάρτηση της επιχείρησης στο Instagram.

Μάλιστα η επιχείρηση επανήλθε και με ένα ανάρτηση καθώς ο μυστηριώδης πελάτης δεν έχει φανεί ακόμα.

Χρήστες των social media ωστόσο αναφέρουν ότι ενδεχομένως ο άνδρας να μην ήταν απλά κάποιος πελάτης που είχε πεινάσει πολύ και αψήφησε τα χιόνια για να πάρει το αγαπημένο του πιάτο αλλά κάποιος που ενδεχομένως να χρειαζόταν βοήθεια ή ένα ζεστό μέρος. Όπως για παράδειγμα κάποιος άστεγος

Και νέα ανάρτηση με… αναζήτηση του μυστηριώδους όπως τον αποκαλούν πελάτη τους

Μάλιστα σε νέα ανάρτησή της η επιχείρηση φαίνεται ότι εξακολουθεί να αναζητά τον πελάτη της