Άγριος φόνος σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (11/8) στην Κύπρο στην περιοχή Γέρι με φερόμενο δράστη τον γείτονα ενός 29χρονου και του 52χρονου πατέρα του.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρήστος Ανδρέου, ανέφερε, σύμφωνα με το Sigmalive.com, ότι ο 58χρονος φερόμενος δράστης καβγάδισε με τον 29χρονο και τον πατέρα του για μια θέση πάρκινγκ.

Ο φερόμενος δράστης αρχικά έριξε ντομάτες και επιτέθηκε με ξύλο εναντίον του 29χρονου και του πατέρα του. Στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του και επέστρεψε με κυνηγετικό όπλο, με το οποίο πρώτα πυροβόλησε τον 29χρονο, ο οποίος έπεσε νεκρός στην είσοδο του πατρικού του, και στη συνέχεια πυροβόλησε τον πατέρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται σε καταστολή.

Σύμφωνα με τη σελίδα, η αστυνομία φτάνοντας στο σημείο του εγκλήματος εντόπισε τον φερόμενο ως δράστη να κινείται σε χωράφι φορώντας μια ζώνη φυσιγγίων και κρατώντας το κυνηγετικό του όπλο.

Του ζήτησαν να αφήσει το όπλο ωστόσο, αυτός το έστρεψε εναντίον τους, αναγκάζοντάς τους να τον σημαδέψουν και εκείνοι. Στη συνέχεια τον κάλεσαν να αφήσει το όπλο, όπως και τελικά έγινε.

Τα μέλη της Αστυνομίας τότε τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν. Οι ιατροδικαστές που μετέβησαν στο σημείο εξακρίβωσαν ότι ο 29χρονος φέρει τραύματα στο πρόσωπο από κυνηγετικό όπλο.