Στο νοσοκομείο έστειλε μια 30χρονη γυναίκα από την Ισπανία το δάγκωμα ενός φιδιού. Το περίεργο στην όλη ιστορία είναι πως το περί ου ο λόγος φίδι εμφανίστηκε μέσα από τη λεκάνη της τουαλέτας της γυναίκας την ώρα που εκείνη τη χρησιμοποιούσε.

Η Ίρις Καστροβέρντε –από την πόλη Ναρόν- πήγε εκεί που… και ο βασιλιάς πάει μόνος του και ξαφνικά άκουσε ένα θόρυβο. Ξαφνικά πετάχτηκε από την τουαλέτα, καθώς ένιωσε ένα δυνατό τσίμπημα στα οπίσθια της, όπως αναφέρει η βρετανική ιστοσελίδα «Metro». Ο πόνος ήταν οξύς και όταν γύρισε να κοιτάξει τι συνέβη είδε ένα μακρύ κίτρινο-πράσινο φίδι να κολυμπά μέσα στη λεκάνη της και μετά να εξαφανίζεται από το σωλήνα.

Η γυναίκα προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία της και κατάφερε να πάει στο νοσοκομείο, όπου την περιέθαλψαν και πλέον είναι καλά. Πήρε εξιτήριο, αλλά δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το σοκ, ιδίως γιατί όπως δήλωσε: «Συνέβη σε ‘μένα, αλλά θα μπορούσε να είχε συμβεί σε ένα από τα δύο παιδιά μου».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.