Οι ώρες που περνάμε μπροστά από της κάθε λογής οθόνες εν μέσω της καραντίνας του κορονοϊού είναι πολλές. Μέσα στο σπίτι η παρακολούθηση τηλεόρασης είναι μία από τις πλέον δημοφιλείς «δραστηριότητες».

Έτσι η γκάφα που έκανε δημοσιογράφος στις ΗΠΑ δεν πέρασε απαρατήρητη από το κοινό κάνοντάς την viral. Η Melinda Meza εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό KCRA 3 στο Σακραμέντο των ΗΠΑ. Η δημοσιογράφος ήταν στο μπάνιο της, σε μια προσπάθεια να δώσει συμβουλές στους τηλεθεατές για το πώς να κόψουν τα μαλλιά τους. Ένα από τα ζητήματα άμεσου ενδιαφέροντος του κοινού στην καραντίνα.

Έτσι η δημοσιογράφος αποφάσισε να κάνει την live επίδειξη από το μπάνιο του σπιτιού της. Μόνο που δεν είχε υπολογίσει τον σύζυγό της ο οποίος έκανε το μπάνιο του στο φόντο από πίσω της.

Η γκάφα δεν έγινε αρχικά αντιληπτή, μόνο όταν το συγκεκριμένο βίντεο αναρτήθηκε στο YouTube με τα σχόλια για την επιλογή της Meza για το γύρισμα αλλά και την… ανατομία του συζύγου της να ποικίλουν.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.