Θηλυκός «Σαμψών» κινδυνεύει με παράλυση

Τα μαλλιά της Asha Mandela φτάνουν σε μήκος τα 16,5 μέτρα


ΚΟΣΜΟΣ
11:54
20/08/2013
Θηλυκός «Σαμψών» κινδυνεύει με παράλυση
4
loading

Το μήκος των μαλλιών της ξεπερνάει αυτό ενός λεωφορείου καθώς φτάνει τα 16,5 μέτρα ενώ το βάρος τους αγγίζει τα 19 κιλά. Και μπορεί να χάρισαν την Asha Mandela μια θέση στο βιβλίο Γκίνες, ωστόσο υπάρχει ο κίνδυνος να της στοιχίσουν ακόμη και τη ζωή της.

Ο λόγος, όπως προειδοποιούν οι γιατροί, το ότι ενδέχεται το βάρος τους να προκαλέσει καμπυλότητα στην σπονδυλική της στήλη και τον αυχένα, με αποτέλεσμα μια ενδεχόμενη παράλυση.

Ωστόσο η Asha Mandela δεν δείχνει να πτοείται. «Είναι όλη μου η ζωή. Δεν θα τα κόψω ποτέ» δηλώνει η 47χρονη μητέρα που ζει στην Ατλάντα και η οποία αφήνει τα μαλλιά της να μακρύνουν εδώ και 25 χρόνια.

Για να καταφέρει μάλιστα να περπατήσει στο δρόμο και να αποφύγει το να σέρνονται ή να πιαστούν ίσως και σε πόρτες λεωφορείων ή ακόμα και του σπιτιού της, τα τυλίγει σε ένα κουβάρι και τα κρατάει.

Όσο για το ενδεχόμενο να τους βάλει ψαλίδι, δεν το συζητάει καν. «Αυτό θα ισοδυναμούμε με αυτοκτονία. Θα ήμουν σαν ζόμπι» δηλώνει η 47χρονη, η οποία θεωρεί τα μαλλιά της κάτι σαν γούρι, αποδίδοντας σε αυτά το γεγονός ότι κατάφερε να γλιτώσει από τον καρκίνο, δύο εγκεφαλικά και δύο καρδιακές προσβολές.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Antoniss

  ..απλά δεν τα πλένει......

 2. avatar salasgr

  Που τα πλενει? Σε πλυντηριο αυτοκινητων??

 3. avatar Ιωάννα Μπεκερέλη (Renella)

  Την έχει ψωνίσει κιόλας....

 4. avatar ebru

  \"...θεωρεί τα μαλλιά της κάτι σαν γούρι, αποδίδοντας σε αυτά το γεγονός ότι κατάφερε να γλιτώσει από τον καρκίνο, δύο εγκεφαλικά και δύο καρδιακές προσβολές.\" Χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!! Έλεος!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει