Όπως αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο Fox, οι αστυνομικές αρχές πιστεύουν πως το επεισόδιο στο εμπορικό του Τέξας έχει λήξει, παρόλα αυτά ερευνούν και τις γύρω περιοχές για να είναι βέβαιοι πως δεν υπάρχει κάποια απειλή για τους πολίτες. Το ρεπορτάζ του σταθμού αναφέρει πως υπήρχαν πολλοί μάρτυρες που βρίσκονταν στο πάρκινγκ και είδαν έναν άνδρα να πυροβολεί και στο χώρο στάθμευσης.

Οι δημοσιογράφοι του καναλιού αναφέρονται σε πολλές τραγικές ιστορίες μεταξύ των οποίων και εκείνη μιας μητέρας που μέσα στον πανικό έχασε το παιδί της και ούρλιαζε: «Πού είναι ο γιος μου;». Ένας άνδρας που είχε πάει με τη μητέρα του για ψώνια εγκλωβίστηκε στην περιοχή και μη μπορώντας να ξεφύγει έμεινε μέσα στο αυτοκίνητο περιμένοντας να σταματήσει το μακελειό.

Όσοι βρέθηκαν στο εμπορικό περιγράφουν αυτό που έζησαν ως ένα χάος, ένα μεγάλο σοκ. Μάζες ανθρώπων έτρεχαν στην προσπάθειά τους να γλιτώσουν, αναφέρουν πολίτες στον τηλεοπτικό φακό…

Η Αντριάννα βρισκόταν στο ταμείο για να πληρώσει μαζί με τα παιδιά της. Αναφέρει πως είδε τρεις άνδρες ντυμένους στα μαύρα να πυροβολούν. Η κόρη της της εξηγεί στον ρεπόρτερ Ivan Pierre Aguirre άκουσαν πολλούς πυροβολισμούς και προσπάθησαν να ξεφύγουν.

 

Η Κένταλ βρισκόταν μαζί με το σύζυγό της στο εμπορικό κέντρο όταν άρχισαν οι πυροβολισμοί. Αμέσως τρέξαμε έξω και κρυφτήκαμε στα κοντέινερ μαζί με άλλους ανθρώπους, περιμένοντας να φτάσει βοήθεια, αναφέρει στον φωτορεπόρτερ Ivan Pierre Aguirre.