Είναι προφανώς άλλο πράγμα να αφήνεις σε κάποιον ένα σημείωμα στο αμάξι του αν έχει παρκάρει κάπου που δεν πρέπει και άλλο να του γράφεις με μπογιά! Αυτό ακριβώς συνέβη στον 38χρονο Robert Soo, ο οποίος βρήκε το αμάξι του σε κακό χάλι όταν το άφησε σε μια κατοικημένη περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ στην Αγγλία. Και λέει μάλιστα ότι ο βανδαλισμός του κόκκινου αυτοκινήτου του δεν τον πτοεί και θα το ξανακάνει, κι όλα αυτά για να μην πληρώσει το πάρκινγκ του αεροδρομίου.

Ο άντρας της ιστορίας μας άφησε το Ford Fiesta του σε δρόμο κατοικημένης περιοχής πριν φύγει για διακοπές στη Σκοτία. Επιστρέφοντας, είδε γραμμένο πάνω του με μπογιά αυτό το «όχι πάρκινγκ». Οι βάνδαλοι του τρύπησαν τα λάστιχα και έριξαν μπογιά στο καπό και τον ουρανό. Η εφημερίδα «Manchester Evening News» έκανε ρεπορτάζ στους περιοίκους και είπαν πως έχουν βαρεθεί να παρκάρουν όλοι στη γειτονιά τους, εκδρομείς και προσωπικό του αεροδρομίου δηλαδή που δεν θέλουν να πληρώσουν τις 70 λίρες του πάρκινγκ. Ο συγκεκριμένος δρόμος (Lownorth Road) απέχει εξάλλου μόλις 500 μέτρα από το αεροδρόμιο, κι έτσι είναι δημοφιλές σημείο για παρκάρισμα μακράς διαρκείας. «Αυτό είναι δημόσιο μέρος», λέει το θύμα της ιστορίας μας, «δεν πάρκαρα έξω από το σπίτι κανενός, το παρκάρισμα επιτρέπεται και είναι μάλιστα ελεύθερο. Την επόμενη φορά, θα παρκάρω απλώς σε άλλον δρόμο». Ο Soo ήταν μάλιστα πυροσβέστης στην περιοχή και ξέρει καλά πού επιτρέπεται και πού όχι το παρκάρισμα. «Είμαι ασφαλισμένος, αλλά θα αποτελέσει πονοκέφαλο», λέει, «ήταν απλώς ανόητος βανδαλισμός». Το ίδιο συνέβη μάλιστα και σε δεύτερο αυτοκίνητο στον ίδιο δρόμο…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.