Φανταστείτε πώς ένιωσε ο οδηγός όταν πήγε να πληρώσει το ούτως ή άλλως αλμυρό καύσιμο και βρήκε το αμάξι του με κλήση πάνω στο παρμπρίζ!

Ο Erkan Ozpembe από το Ίλφορντ του Έσεξ μπήκε στο τοπικό παράρτημα της Shell να πληρώσει τις 40 λίρες για το πετρέλαιο που είχε μόλις φουλάρει. Βρήκε ωστόσο το μηχάνημα αυτόματων πληρωμών εκτός λειτουργίας, κι έτσι πετάχτηκε στο διπλανό ATM για να εξοφλήσει τον λογαριασμό.

Έλειψε ελάχιστες στιγμές, ο πανταχού παρών νόμος πρόλαβε όμως να βεβαιώσει την παράβαση! «Έλειψα μόλις για δύο-τρία λεπτά», είπε στην τοπική εφημερίδα «Ilford Recorder», «θα το καταλάβαινα αν είχα παρκάρει εκεί όλη τη μέρα, έβγαζα όμως χρήματα από τη διπλανή πόρτα μιας και το δικό τους μηχάνημα δεν δούλευε».

Ο Ozpembe προσπάθησε να διαμαρτυρηθεί δείχνοντας την ώρα που έγραφε η απόδειξη του καυσίμου, του είπαν ωστόσο πως το πρατήριο είχε σε ευδιάκριτη θέση την πινακίδα που προειδοποιούσε τους πελάτες όταν θα πάρουν κλήση αν αφήσουν εκεί το όχημά τους!

delktnl2

Η Shell ανακοίνωσε πως το συγκεκριμένο πρατήριό της ελέγχεται από μια τρίτη εταιρία, τη Motor Fuel Group (MFG), ο εκπρόσωπος της οποίας έσπευσε να δηλώσει: «Λειτουργούμε πάνω από 370 πρατήρια στο Ηνωμένο Βασίλειο και κάποια από αυτά υπάρχουν σε συνιδιοκτησίες, όπου η στάθμευση είναι ελεγχόμενη», συνεχίζοντας πως ό,τι έγινε ήταν σύννομο και ηθικό. «Δυστυχώς», κατέληξε, «δεν αναγνωρίζουμε τα παράπονά του».

Όσο για τον Ozpembe, ορκίστηκε να μην ξαναπάει στο συγκεκριμένο πρατήριο…