Στιγμές βαρβαρότητας έζησε μια νεαρή από τη Σκωτία όταν ο φίλος της την κλείδωσε μέσα στο σπίτι και της είπε: «Θα έχεις ένα μελανιασμένο πρόσωπο αύριο οπότε ας το κάνω σωστά».

Η νεαρή Kelsie Skillen περιγράφει πώς έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας όταν ο φίλος της την κλείδωσε στο διαμέρισμά της και την υπέβαλε σε τετράωρα βασανιστήρια επειδή αρνήθηκε να του φέρει τσιγάρα.

Η 18χρονη, όπως λέει χαρακτηριστικά, φοβόταν ότι επρόκειτο να πεθάνει, όταν ο James McCourt έκρυψε το τηλέφωνό της και τα κλειδιά της και άρχισε να την κακοποιεί. Στον νεαρό επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 21 μηνών όταν ομολόγησε την ενοχή του.

mxadabdf6

Μετά την καταδίκη του η 18χρονη δήλωσε στη Daily Record: «Είμαι ευτυχισμένη που είναι πλέον μακριά και δεν μπορεί έρθει κοντά μου. Είμαι τόσο χαρούμενη. Κατά τη διάρκεια του περιστατικού τού έλεγα “δεν σε νοιάζει αν θα πας φυλακή;” και μου απαντούσε “δεν με νοιάζει η φυλακή εφόσον θα είσαι νεκρή”. Θυμάμαι ότι σκεφτόμουν ότι προσπαθεί να με σκοτώσει και ότι είναι επικίνδυνος».

Η νεαρή κατάφερε να βγει από το δωμάτιο όταν εκείνος έφυγε και μπόρεσε να καλέσει τη μητέρα της που ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία. Η 18χρονη είχε χτυπηθεί τόσο άσχημα που δεν μπορούσε να πάει στη δουλειά ή να βγει από το σπίτι για περίπου τρεις εβδομάδες. Η ίδια δίνει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία περνώντας το μήνυμα κατά της ενδοοικογενειακής βίας και συμβουλεύει τις γυναίκες που υπόκεινται σε παρόμοια βασανιστήρια να μιλήσουν και να βγουν από οποιαδήποτε τέτοια σχέση.

mxadabdf1 mxadabdf2 mxadabdf3 mxadabdf4 mxadabdf5

TAGS