Ο κύριος Τομ Γουέλς έχει χαρακτηριστεί ως ο άνθρωπος με τα περισσότερα tattoo στο Ηνωμένο Βασίλειο και όχι άδικα.

Ο 69χρόνος συνταξιούχος οδηγός λεωφορείου ξεκίνησε να διακοσμεί το σώμα του με tattoo πριν από 52 χρόνια. Μέχρι πριν επτά χρόνια το μοναδικό σημείο που δεν είχε «χτυπήσει» με τατουάζ ήταν το πρόσωπο και το κεφάλι του. Μετά τον χαμό της γυναίκας του ύστερα από 44 χρόνια γάμου, αν και της είχε υποσχεθεί ότι δε θα διακοσμήσει αυτά τα μοναδικά ελεύθερα σημεία του σώματος του με ζωγραφιές από μελάνι, βρήκε παρηγοριά σε αυτές καλύπτοντας και τα τελευταία εκατοστά δέρματος. Το τελευταίο μάλιστα τατουάζ γράφει θα σε αγαπώ για πάντα, με αγάπη Tommy και είναι φυσικά αφιερωμένο στη γυναίκα του.

Αν και ο ίδιος είναι καλυμμένος κυριολεκτικά από την κορυφή μέχρι τα νύχια με τατουάζ, η γυναίκα του δεν είχε ούτε ένα. Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι η γυναίκα του είναι αυτή που τον παρακίνησε να κάνει το πρώτο του τατουάζ, δίχως να γνωρίζει ότι τελικά δε θα σταματούσε μέχρι να καλυφθεί τελείως. Έχει τατουάζ στις πατούσες του, τα πόδια του, τα γεννητικά του όργανα, στον κορμό, στο κεφάλι του, στο πρόσωπο και πραγματικά είναι παντού, μα παντού καλυμμένος.

Τα παιδιά του φαίνεται να μοιράζονται την ίδια αγάπη, αλλά ο ίδιος θεωρεί ότι δεν θα καλύψουν και αυτά το σώμα τους με τατουάζ σαν αυτόν στην ίδια έκταση.