Ένας έφηβος από το Τέξας φέρεται να έπεσε πάνω σε άστεγη που κοιμόταν, οδηγώντας μεθυσμένος. Στη συνέχεια προσπάθησε να δωροδοκήσει εργαζόμενους σε fast food, που ήταν αυτόπτες μάρτυρες, για να τον αφήσουν να φύγει, σύμφωνα με την αστυνομία. Ο 17χρονος Hunter Cameron Villasana κατηγορείται ότι σκότωσε την άτυχη γυναίκα, προτού ρίξει τη μαύρη Mercedes GLK 350 του σε έναν τοίχο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο οδηγός την Παρασκευή το βράδυ φέρεται να έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και χτύπησε σε ένα κράσπεδο ντεραπάρωντας, όταν συνέβη το μοιραίο. Ο θάνατος της γυναίκας, η οποία δεν έχει ταυτοποιηθεί, διαπιστώθηκε στο σημείο γύρω στις 23:30.

Ο Villasana συνελήφθη και κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία σε κατάσταση μέθης. Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο δικαστήριο τη Δευτέρα οι εισαγγελείς είπαν ότι ο νεαρός άνδρας προσπάθησε να δωροδοκήσει τους αυτόπτες μάρτυρες, εργαζόμενους σε αλυσίδα fast food, για να τον αφήσουν να φύγει, αλλά αυτοί δεν το δέχτηκαν και τον κράτησαν στο σημείο μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί.

Ο Villasana έριξε ένα άδειο βλέμμα κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο δικαστήριο, όπου ήταν ντυμένος με λευκό πουκάμισο και σακάκι. «Η οδήγηση υπό την επήρεια μέθης ή η οδήγηση σε κατάσταση μέθης είναι μια μάστιγα στην κομητεία», είπε στους δημοσιογράφους ο εισαγγελέας Μάθιου Μπέρτζερον, σύμφωνα με τη «NewYorkPost».

«Μην οδηγείτε υπό την επήρεια αλκοόλ, μην οδηγείτε σε κατάσταση μέθης, καλέστε έναν φίλο, καλέστε ταξί, οτιδήποτε για να αποφύγετε αυτήν την κατάσταση». Ο Villasana αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 200.000 δολαρίων. Δεν του επιτρέπεται να οδηγεί», ανέφερε η KHOU.