Εδώ και καιρό υπήρχε η άποψη ότι, οι γυναίκες ελκύονται από διαφορετικούς τύπους ανδρών, ανάλογα με τις… ημέρες του μήνα!

Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία, οι γυναίκες βρίσκουν τους αρρενωπούς άντρες πιο ελκυστικούς όταν έχουν ωορρηξία, ενώ όταν δε βρίσκονται στις γόνιμες ημέρες το ενδιαφέρον τους προσελκύουν οι ευγενικοί.

Αμερικανοί ερευνητές υποστηρίζουν ωστόσο, ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Μάλιστα, τονίζουν, ότι οι αλλαγές που νιώθει μια γυναίκα γύρω από το τι θέλει από το σύντροφό της σε διαφορετικές στιγμές κατά τη διάρκεια του κύκλου της είναι πολύ λίγες.

Ερευνητές από το πανεπιστήμιο της νότιας Καλιφόρνια ανέλυσαν τα συμπεράσματα από περισσότερα από 58 ερευνητικά πειράματα και όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, αυτό που βρήκαν ήταν ότι οι γόνιμες γυναίκες επιθυμούν να κάνουν σεξ με άντρες, που μοιάζουν ιδιαίτερα αρρενωποί ή γυμνασμένοι.

Ωστόσο, οι γυναίκες αυτές βρίσκουν το ίδιο επιθυμητούς τους άντρες αυτούς καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα.

Σε αντίθεση, οι γυναίκες που δε βρίσκονται κοντά σε «εκείνες τις ημέρες του μήνα» είναι πιο πιθανό να ελκύονται από τους πιο ευγενικούς άντρες… κάτι που νιώθουν επίσης καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα.