Η φοιτήτρια Louisa Eagle ισχυρίζεται πως βρήκε τον ιδανικό τρόπο για να διατηρεί την αξιοζήλευτη σιλουέτα της τρώγοντας βαζάκια από παιδικές τροφές.

Η 22χρονη μάλιστα αναφέρει ότι της αρέσουν τόσο πολύ ώστε καταναλώνει επτά με δέκα βαζάκια κάθε μέρα. Δημοσιεύει την εμπειρία της και την ιστορία της για να βοηθήσει τους άλλους λέγοντας ότι θα ήταν ένας ιδανικός τρόπος για τους ανθρώπους με πολλά παραπάνω κιλά ώστε να ελέγχoυν το μέγεθος των μερίδων τους. «Δεν είναι μόνο νόστιμα, αλλά καθώς τα βάζα γίνονται για τα μωρά είναι πολύ θρεπτικά» αναφέρει και προσθέτει «και περιέχουν πολύ λίγη ζάχαρη, αλάτι ή άλλα πρόσθετα. Δεν χρειάζονται μαγείρεμα και μεταφέρονται εύκολα σε μια τσάντα».

dfkjg2

Η νεαρή φοιτήτρια ξεκίνησε να τρώει παιδικές τροφές πριν από περίπου ένα χρόνο όταν το βάρος της αυξήθηκε και ήθελε να χάσει μερικά κιλά.

«Είμαι πολυάσχολη και βρήκα την προσκόλληση σε μια διαίτα χρονοβόρα. Οι συνηθισμένες δίαιτες απαιτούν να ζυγίζεις και να μετράς τα τρόφιμα για να φτιάξεις τη σωστή μερίδα ενώ στη συνέχεια θα πρέπει να το μαγειρέψεις. Και αν είσαι σαν εμένα, συχνά θες να φας κάτι έξω στα γρήγορα» λέει η 22χρονη. Η ίδια έπεσε πάνω στα βαζάκια με τις τροφές για μωρά και παιδάκια μικρής ηλικίας, που περιέχουν 20 έως 100 θερμίδες το καθένα, ψάχνοντας στο διαδίκτυο για γρήγορες θρεπτικές συνταγές χαμηλών θερμίδων.

dfkjg3

Η παράξενη δίαιτα φημολογείται ότι έχει δοκιμαστεί από πολλές διασημότητες του Χόλιγουντ όπως η Ρις Γουίδερσπουν και η Τζένιφερ Άνιστον που λέγεται ότι έχουν απολαύσει τη διατροφή των μωρών σε μια προσπάθεια να παραμείνουν αδύνατες. Η 22χρονη που είναι επίσης χορτοφάγος έχει δοκιμάσει όλες τις γεύσεις με τις αγαπημένες της να είναι αυτές με τα φρούτα και το θρυμματισμένο μπισκότο. Εκτός από αυτά, παραδέχεται πως το διαιτολόγιό της περιλαμβάνει και άλλα φαγητά όπως ζυμαρικά και φρούτα αλλά για κάποιο διάστημα στηριζόταν μόνο στα βαζάκια.

dfkjg4

Οι ειδικοί πάντως προειδοποιούν ότι τα βαζάκια με τις παιδικές τροφές δεν βοηθούν στο να παίρνει ένας ενήλικας κανονικές μερίδες φαγητού ενώ δεν ασκείται σωστά το σαγόνι.

dfkjg5 dfkjg6