Παιδικά γέλια, χαρούμενες φωνούλες και αθλητική διάθεση κατέκλυσαν για ακόμα μια χρονιά το άκρως επιτυχημένο 2ο Family Run, που διοργανώθηκε στην πανέμορφη και καταπράσινη Αγία Άννα στη Βόρεια Εύβοια από τις 13 έως τις 15 Ιουνίου.

Γονείς και παιδιά, συμμετείχαν ως μια ομάδα, που αγωνίζεται µαζί σε µια σειρά αθλημάτων, αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί πολύτιμες οικογενειακές στιγμές!

Στις δύο ημέρες δραστηριοτήτων, όλες οι οικογένειες που συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία να διαγωνιστούν στο τρέξιμο, το canoe-cayak και το ποδήλατο, με έπαθλο τη μύηση των παιδιών στις χαρές του αθλητισμού, την ομαδικότητα και την ευγενή άμιλλα.

Η πρώτη μέρα περιλάμβανε τον αγώνα δρόμου παιδιών έως 4 ετών που έτρεξαν χέρι-χέρι με τους γονείς τους, τον αγώνα 1.500 μέτρων για παιδιά 8-12 ετών με γονείς, τον εντυπωσιακό αγώνα 300 μέτρων με βρεφικά καροτσάκια, καθώς και τον αγώνα canoe-cayak, όπου τα πληρώματα απαρτίζονταν από γονείς με τα παιδιά τους.

Το βράδυ της πρώτης ημέρας, οι οικογένειες που συμμετείχαν στο 2ο Family Run είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το μοναδικό pasta night, που πρόσφερε ο Χρυσός Χορηγός της διοργάνωσης, Μέλισσα.

Τη δεύτερη ημέρα δραστηριοτήτων πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες ποδηλασίας, καθώς και σεμινάριο σε γονείς και παιδιά, πρώτων βοηθειών και κολύμβησης από τους ναυαγοσώστες της LifeGuard Hellas.

Χρυσός Χορηγός του Family Run ήταν η εταιρεία Μέλισσα, η οποία στηρίζει δυναμικά αθλητικές δραστηριότητες σε ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ υποστηρικτές, η ελληνική εταιρεία παιδικών ρούχων Energiers που επιφύλασσε πολλά δώρα για τους συμμετέχοντες, το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις παιδικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, το I love dyslexia, το μοναδικό εκπαιδευτικό κέντρο στην Ελλάδα, εκμάθησης αγγλικών σε παιδιά με δυσλεξία και το RideOn, ηλεκτρονικό κατάστημα με παιχνίδια που εξασκούν τις σωματικές και πνευματικές δεξιότητες των παιδιών.

Οικοδεσπότες της διοργάνωσης ήταν το μοναδικό Thalatta Seaside Experience, που αποτέλεσε το κέντρο ‘επιχειρήσεων’ της διοργάνωσης και το Club Agia Anna Summer Resort, που φιλοξένησε τους αγώνες canoe-cayak.

Τα έμπειρα animation team και των δύο χώρων είχαν οργανώσει ειδικές για το διήμερο εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες για τα παιδιά τις ώρες που δεν διεξάγονταν αθλήματα.

Το Family Run ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη, στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου στον χώρο της ΔΕΘ, οργανώνοντας το πρώτο μαζικό αθλητικό event αποκλειστικά για οικογένειες.