Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών σε μία λαμπρή τελετή που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, βράβευσε τους κορυφαίους για την ποδοσφαιρική σεζόν 2017-’18.

Πολλοί ήταν εκείνη που δέχθηκαν βραβείο με τον Μανόλο Χιμένεθ να είναι μεταξύ αυτών που ξεχώρισαν καθώς επέστρεψε πριν από λίγες ημέρες στην ΑΕΚ και ανακηρύχθηκε «Προπονητής της χρονιάς» καθώς οδήγησε την «Ένωση» στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 24 χρόνια.

Το βραβείο του «Έλληνα ποδοσφαιριστή της χρονιάς», κατέκτησε ο διεθνής χαφ Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ενώ ο Αμίρ Ουάρντα βγήκε «Ξένος της χρονιάς» χάρη στις σπουδαίες εμφανίσεις του με τη φανέλα του Ατρομήτου.

Επίσης, βραβεύθηκε η κορυφαία ενδεκάδα της περσινής χρονιάς (δωδεκάδα λόγω ισοψηφίας Τσιγκρίνσκι με Βαρέλα), την οποία αποτελούν οι:

Τερματοφύλακας: Γιαννιώτης

Αμυντικοί: Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Τσιγκρίνισκι, Μάτος

Μέσοι: Σιμόες, Κουρμπέλης, Ουάρντα, Χριστοδουλόπουλος

Επιθετικοί: Λιβάγια, Ανσαριφάντ

Επιπλέον, το βραβείο του «Διαιτητή της χρονιάς» παρέλαβε ο Τάσος Παπαπέτρου του Συνδέσμου Αθηνών ενώ κορυφαίος νέος ποδοσφαιριστής της σεζόν αναδείχτηκε ο Τάσος Δουβίκας του Αστέρα Τρίπολης. Βραβεύτηκε επίσης ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς ως πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 19 γκολ και ο Κώστας Μανωλάς ως κορυφαίος Έλληνας του εξωτερικού.

Τέλος, βραβεία δόθηκαν και στους καλύτερους της Football League, οι οποίοι μάλιστα ανήκαν στην ομάδα του ΟΦΗ. Συγκεκριμένα τιμήθηκε ο πρώτος σκόρερ και καλύτερος Έλληνας της κατηγορίας, ο Δημήτρης Μάνος, ο κορυφαίος τερματοφύλακας Γιώργος Στρέζος και ο καλύτερος προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος. Ξένος της χρονιάς της Football League, αναδείχθηκε ο Ούγκο Κάιπερς του Εργοτέλη.