Την απόφαση να κυκλοφορήσει ένα «πακέτο» με εισιτήρια διαρκείας στην τιμή των 100 ευρώ, για τα ματς που έχουν απομείνει μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, έλαβε η Θύρα 13. Αυτή ήταν η απόφαση που έλαβαν στη συνέλευση των οργανωμένων που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, σε μια ακόμη κίνηση σωτηρίας του Παναθηναϊκού.

Τα τωρινά διαρκείας που είχαν κυκλοφορήσει και είχαν πωληθεί από τη Θύρα 13 κόστιζαν 100 ευρώ + 60 ευρώ , που ήταν η ετήσια συνδρομή για τους συνδέσμους. Όμως, τώρα το ποσό θα είναι στα 100 ευρώ και θα πηγαίνει όλο στον σύλλογο. Μάλιστα, το «πακέτο» είναι δελεαστικό και από την άποψη ότι σε αυτό περιλαμβάνονται και τα τρία ντέρμπι με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και άλλα μέσα στη σεζόν για το Κύπελλο.

Επίσης, το «τριφύλλι» έχει δώσει τρία ματς εντός έδρας στη Super League από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και του μένουν άλλα δώδεκα, ενώ δεν είναι απίθανο να υπάρξουν άλλα τρία για τα πλέι οφ, συν όλα τα παιχνίδια του Κυπέλλου. Με άλλα λόγια, το μέσο κόστος για κάθε ματς θα ανέρχεται μεταξύ 6 και 8 ευρώ.