Για πρόεδρος της ΕΠΟ κατεβαίνει ο Γιώργος Καλαντζής

Δεδομένη θεωρείται η υποψηφιότητα του πρώην βουλευτή Καβάλας, ως αντίπαλος του Βαγγέλη Γραμμένου


ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
12:31
04/08/2017
Για πρόεδρος της ΕΠΟ κατεβαίνει ο Γιώργος Καλαντζής
4
loading

Ένας άνθρωπος της πολιτικής θα είναι -όπως όλα δείχνουν- αντίπαλος του Βαγγέλη Γραμμένου στις εκλογές της ΕΠΟ, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 18 Αυγούστου.

Ο πρώην βουλευτής Καβάλας και υπουργός Μακεδονίας-Θράκης της Νέα Δημοκρατίας στην κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, θεωρείται δεδομένο ότι θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Ομοσπονδίας.

Τις τελευταίες ημέρες καταγράφεται έντονη κινητικότητα από πλευράς Καλαντζή, ενώ θα υπάρξει και «ψηφοδέλτιο» από πρόσωπα που στηρίζουν την υποψηφιότητά του. Ο πρώην βουλευτής ευελπιστεί στη στήριξη των Ενώσεων που δεν έχουν προσχωρήσει στην παράταξη Γραμμένου, η οποία έχει την πλειοψηφία και θεωρείται το απόλυτο φαβορί για να επικρατήσει στις εκλογές.

Για να μπορέσει να πάρει μέρος στις εκλογές, θα πρέπει να έχει μαζί του οκτώ Ενώσεις που θα προτείνουν την υποψηφιότητά του. Κάτι τέτοιο αυτήν τη στιγμή φαντάζει δεδομένο και θα πρέπει να γίνει μέχρι τις 8 Αυγούστου, δηλαδή δέκα ημέρες πριν τη διαδικασία των εκλογών.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar thrilo s

  ..Ο Κ. ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΚΑΘΟΛΟΥ.....ΚΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ....

 2. avatar thrilo s

  ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ....ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ..ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ...ΤΗΝ ΕΊΔΑΤΕ..............

 3. avatar Ε.Π.Ο.

  Ε λληνική
  Π ροστασία
  Ο λυμπιακού

 4. avatar NIK PAP

  Πόσο ακόμη θα ξεπέσεις ρε φιλαράκι? Εκπρόσωπος της παράγκας? Κι εσείς εκεί στη Ν.Δ.αντί να διεκδικήσετε μερίδιο από τη πτώση μιας αμαρτωλής ΕΠΟ-Παράγκας τη στηρίζετε? Γιαυτό ζητάτε από όλους εμάς τους παραπλανηθέντες από το ΣΥΡΙΖΑ να σας ψηφίσουμε?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει