Ο Σαμουέλ Ουμτιτί, ο οποίος την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην ιταλική Λέτσε, έμεινε ελεύθερος από τη Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με όσα γράφουν σε Ισπανία και Ιταλία ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Το όνομα του Γάλλου κεντρικού αμυντικού είχε ακουστεί και το περσινό καλοκαίρι για τους Ερυθρόλευκους αλλά τελικά κατέληξε στην Ιταλία και συγκεκριμένα τη Λέτσε ως δανεικός από τους Μπλαουγκράνα. Αυτή ήταν η τελευταία χρονιά του συμβολαίου του Ουμτιτί με τους Καταλανούς, οι οποίοι δεν του έκαναν νέα πρόταση.

Έτσι, ο Γάλλος είναι πλέον ελεύθερος και σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία, όπως αυτό του todomercatoweb, και στην Ιταλία, ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται. Οι Ισπανοί, βασικά, υποστηρίζουν ότι οι δύο πλευρές έχουν ήδη κάνει κάποιες συζητήσεις και ότι αυτές θα ενταθούν τις προσεχείς ημέρες.

Όπως και να έχει, από την πλευρά των Ερυθρόλευκων δεν υπάρχει κανένα σχόλιο για τα μεταγραφικά σενάρια που κυκλοφορούν, με την απόκτηση κεντρικού αμυντικού πάντως να είναι δεδομένα ένας από τους στόχους για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.