Μία μέρα πριν την έναρξη του Μουντιάλ 2022 και τρεις πριν το παιχνίδι της με την Αυστραλία (22/11), το κλίμα στην εθνική Γαλλίας, η οποία είναι και η κάτοχος του τίτλου, δεν είναι καλό και αιτία είναι ο τραυματισμός του Καρίμ Μπενζεμά που μπορεί να τον αφήσει εκτός διοργάνωσης.

Ο Γάλλος φορ, όπως και ο Ραφαέλ Βαράν, συμμετείχε σήμερα Σάββατο (19/11) για πρώτη φορά στην προπόνηση της ομάδας και όλοι πάγωσαν όταν ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Το γεγονός ότι δεν υπέστη υποτροπή στο γόνατο προφανώς και είναι θετικό για τον ίδιο και τους «τρικολόρ», αλλά τα πράγματα δεν είναι απλά, με τον γαλλικό Τύπο να τονίζει ότι υπάρχει κίνδυνος να τεθεί νοκ άουτ και να μην καταφέρει να αγωνιστεί καθόλου στο τουρνουά, με τον Ντιντιέ Ντεσάν να περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα των αναλυτικών εξετάσεων.

Υπενθυμίζουμε ότι η Γαλλία έχει ήδη χάσει με τραυματισμούς τους Πολ Πογκμπά, Ενγκολό Καντέ και Κιμπέμπε, ενώ η προθεσμία για να αντικαταστήσει κάποιον παίκτη λόγω τραυματισμού εκπνέει τη Δευτέρα (21/11).