Οι αγώνες της 5ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας συνεχίζονται και μαζί συνεχίζονται και οι εκπλήξεις, αφού η Κηφισιά με γκολ του Κουιρουκίδη νίκησε με 1-0 τον ΟΦΗ στο γήπεδο της Καισαριαννής και τον απέκλεισε, παίρνοντας το εισιτήριο για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο η Κηφισιά απείλησε με το πλασέ του Τετέι εντός περιοχής, ενώ οι Κρητικοί προσπάθησαν κυρίως με κάποια σουτ των Τοράλ και Μεγιάδο να κάνουν κάτι καλό, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια προσπάθησε να βελτιώσει την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν κατάφερε κάτι σημαντικό, με την Κηφισιά τελικά να «χτυπάει» στην αντεπίθεση στο 64′, ανοίγοντας το σκορ με πλασέ του Κουιρουκίδη μετά το γύρισμα του Νοικοκυράκη (1-0). Ο ΟΦΗ πλησίασε στην ισοφάριση στο 67′ αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ μετά την εκτέλεση φάουλ του Γκερέρο, με το 1-0 να μένει ως το τέλος και την Κηφισιά, η οποία είχε και δύο ευκαιρίες για δεύτερο γκολ με τον Καλλέργη, να παίρνει μια ιστορική πρόκριση.