Πέντε νίκες σε πέντε αγωνιστικές μετρούσε η Άρσεναλ και πήγε με ηθικό ακμαιότατο στο Όλντ Τράφορντ για να αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία όμως έδειχνε σημάδια ανάκαμψης στα τελευταία παιχνίδια και τα επιβεβαίωσε επικρατώντας με 3-1, με τον Άντονι να βάζει το πρώτο του γκολ και τον Ράσφορντ να σκοράρει δύο φορές, με αποτέλεσμα να πλησιάσει στο -3 από την κορυφή.

Το ματς άρχισε με τον Μαρτινέλι να σκοράρει για τους φιλοξενούμενους στο 12′ αλλά το γκολ να ακυρώνεται μέσω VAR, για να έρθει τελικά στο 35′ το 1-0 για τους γηπεδούχους με το πλασέ του Άντονι στο ντεμπούτο του. Στο δεύτερο ημίχρονο πάντως και συγκεκριμένα στο 60′ ήρθε η απάντηση της Άρσεναλ, η οποία ισοφάρισε με το κοντινό πλασέ του Σακά μετά την κάθετη του Όντεγκααρντ για τον Ζεσούς.

Το 1-1 δεν έμεινε για πολύ όμως, αφού στο 66′ ο Φερνάντες έβγαλε τρομερή μπαλιά για τον Ράσφορντ, ο οποίος βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε σωστά για το 2-1. Η Γιουνάιτεντ είχε πάλι το προβάδισμα και από το 75′ είχε σίγουρο και το τρίποντο, αφού οι Έρικσεν και Ράσφορντ βγήκαν απέναντι από τον τερματοφύλακα, με τον Δανό να δίνει έτοιμο το 3-1 στον Άγγλο.

Έτσι, η ομάδα του Μάντσεστερ που ξεκίνησε με δύο ήττες έχει, πλέον, τέσσερις συνεχόμενες νίκες και είναι στους 12 βαθμούς, ενώ η Άρσεναλ που γνώρισε την πρώτη της ήττα παρέμεινε στους 15.