Οι οπαδοί της ΑΕΚ μετράνε μία-μία τις ημέρες για τα εγκαίνια της ΟΠΑΠ Arena, τα οποία κατά πάσα πιθανότητα θα γίνουν στις 17 Σεπτεμβρίου, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να έχει αναλάβει την πραγματοποίηση μιας μεταγραφής που όχι μόνο θα ενισχύσει αγωνιστικά την ομάδα αλλά θα προκαλέσει και έξτρα ενθουσιασμό στις τάξεις του κόσμου.

Επί χρόνια ο οπαδός της Ένωσης άκουγε και διάβαζε σταθερά ένα πράγμα: «Υπομονή μέχρι να μπει η ομάδα στο νέο γήπεδο». Και ο λόγος που ο Τύπος συνιστούσε υπομονή, ήταν οι μεταγραφές και το γεγονός ότι οι κιτρινόμαυροι δεν ξόδευαν πολλά λεφτά. Βασικά, ξόδευαν και συνεχίζουν να το κάνουν, με βάση τα έσοδά τους. Αυτός, άλλωστε, είναι και ο μοναδικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η ΠΑΕ δεν θα ζήσει και πάλι καταστάσεις του παρελθόντος με οφειλές προς παίκτες ή ομάδες.

Αυτό, όμως, δεν άρεσε και τόσο πολύ στους οπαδούς, οι οποίοι, ως οπαδοί, δεν έχουν ως πρώτο μέλημα στο μυαλό τους το να μη χρωστάει η ΠΑΕ αλλά το να πετάει η ομάδα. Το να υπάρχουν παικταράδες στο ρόστερ. Και τώρα που ήρθε η ώρα για να μπει η ΑΕΚ στο νέο γήπεδό της, στην ΟΠΑΠ Arena, ήρθε και η ώρα που οι φίλοι της δεν θέλουν να κάνουν άλλη υπομονή. Θέλουν να δουν καλές μεταγραφές και θέλουν έστω μία που θα τους ενθουσιάσει, θα είναι κάτι σαν… δώρο για την είσοδο στο νέο γήπεδο. Και όλα δείχνουν ότι αυτό το «δώρο» θα το λάβουν.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Προσωπική υπόθεση Μελισσανίδη

Η Ένωση έχει ήδη πραγματοποιήσει κάποιες κινήσεις, δηλαδή αυτές των Γκατσίνοβιτς, Γένσον και Πινέδα, έχοντας παράλληλα ανοιχτά κάποια άλλα μεταγραφικά μέτωπα. Με την ενίσχυση στην άμυνα, όπως έχει αναφερθεί κι άλλες φορές, να είναι η προτεραιότητα για τον Ματίας Αλμέιδα αυτή τη στιγμή. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός των κιτρινόμαυρων δεν θα αλλάξει, αυτά που θέλουν να κάνουν εντός του καλοκαιριού αυτά και θα επιδιώξουν να κάνουν, αλλά θα υπάρξει μια… πρόσθεση.

Όπως διαρρέει από τη… Θεσσαλονίκη -και έχει κι αυτό τη σημασία του- ο Μελισσανίδης έχει αναλάβει προσωπικά την πραγματοποίηση μιας μεταγραφής που θα ενθουσιάσει τον κόσμο της ΑΕΚ. Έχει αναλάβει να κλείσει έναν παίκτη που θα φτιάξει κι άλλο το κλίμα στις τάξεις των οπαδών, οι οποίοι ούτως ή άλλως περιμένουν σαν τρελοί τα εγκαίνια του νέου γηπέδου. Ποιος, όμως, θα είναι αυτός ο παίκτης; Ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει, αλλά στη Θεσσαλονίκη αναρωτιούνται το εξής: Είναι κάποιος που θα έρθει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ή έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στη Super League;