Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε και πάλι στη Λάρισα στους ημιτελικούς των πλέι οφ της Basket League, με τη σειρά πλέον να είναι στο 2-2, με τα πράγματα να ξεφεύγουν στο τέλος της αναμέτρησης αφού υπήρχαν έντονα παράπονα για τη διαιτησία αλλά και για τις συνθήκες που επικρατούσαν στο γήπεδο.

Οι πράσινοι πίστευαν ότι θα έκαναν το 3-1 και θα εξασφάλιζαν την πρόκριση για τους τελικούς, όπου ήδη περιμένει ο Ολυμπιακός, αλλά για ακόμη μία φορά η εικόνα τους ως ομάδα δεν ήταν καθόλου καλή και τελικά θα πρέπει να παίξουν και 5ο παιχνίδι, στο ΟΑΚΑ αυτή τη φορά.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Βόβορα και τους παίκτες του, όμως, δεν ήταν μόνο η δική τους απόδοση κακή αλλά και αυτή των διαιτητών. Στον Παναθηναϊκό ήταν έξαλλοι με τη διαιτησία και αυτό φάνηκε και στο τέλος του αγώνα με τα παράπονα του προπονητή προς τους διαιτητές, για να ακολουθήσει ο… κακός χαμός.

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα υπήρξε γενική σύρραξη, με την κατάσταση να ξεφεύγει για λίγο, μέσα σε μια ατμόσφαιρα που ούτως ή άλλως δεν ήταν καθόλου καλή, αφού είχε χαλάσει ο κλιματισμός και η ζέστη δεν αντιμετωπιζόταν εύκολα.